household

Se møbeldesigner Thom Foumere’s Great Canuck Creations

Winnipeg Designer Thom Fougere blev gjort til den innovative direktør for EQ3, da han kun var 24, men han hviler ikke nøjagtigt på sine laurbær. I betragtning af at der hjalp det canadiske møblermærke, har han fortsat med at producere stykker til Thom Fougere Studio, som lige så sandsynligt vil opdage deres metode på EQ3 Showroom Floor som en verdensomspændende stilkonkurrence. Hvert stykke er enkelt, uanset hvor tankevækkende, såvel som der ligeledes er nogle stærke canadiske bånd ved spillet: Thom bruger ofte Tyndall Stone fra Gillis Rinials Ltd., et familieejet stenbrud 40 kilometer uden for Winnipeg. Vi troede, at Thom var en helt patriotisk profil for vores nummer i juli 2017, der fejrer Canadas 150 -års fødselsdag såvel som er på aviskiosker fra 5. juni. Hans stilarter er canadiske til kernen: beskeden, funktionel såvel som smart. Klik med for at se et par af hans arbejde. Klik plus lige her for at søge i vores nye galleri med Thoms ideer til moderne udsmykning og gå ind på en mulighed for at vinde en eq3 -sofa.

Med minder om standard rulletop-skriveborde, der er fremtrædende i det 19. århundrede, glider dette stykke alsidige trællaser langs et spor, så det kan overlades til rådighed for at screene genstande eller hurtigt lukke dem fra synet.

Et sofistikeret sted til opbevaring af din paraply, dette omkostningseffektive stand fungerer som modesmykker i et rum. Lavet af marmor såvel som kobberbelagt stål er marmorbasen forseglet for at stoppe vandskader over tid fra gennemvådte brollies.

De to planer med massivt træ i dette slutbord overlades til rådighed for sandwich og fejrer dens indhold.

Denne multitasking -bænk er et vigtigt i Scandi Interiors, hvor den kan tjene som enten et sofabord eller bænk. Den slanke egramme er sikkert indhyllet af vævet bindemiddelrør til en glat profil. Det ville bringe hygge (det varme knap danske ord for hyggelighed) i slutningen af ​​en seng, stablet med tæpper eller lagdelt med et fåreskind.

Thom producerede denne Tyndall Stone Vase, som er rig på fossile udvikler, der vil udsætte sig selv over tid som en personlig kommission. Disken kan fungere som en bakke til faldne blade eller til Morimono-stilplaner (japanske ikbana-planer lavet med frugt såvel som grøntsager som det primære materiale).

Thom udmærker sig ved at gøre møbelarbejde vanskeligt (hans sadelstol fungerer som en liggestol/accentstol). Lige her er endnu et eksempel på hans opfindsomhed: den skulpturelle stativ afføring fungerer som en hybridtrin -afføring, men fodstøtten kan bruges til yderligere komfort, når den sidder.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *