household

Energibesparende tilbud til automatiserede husbesøgende

Wise House Business UK Automation har afsløret deres intentioner om at støtte såvel som markeds energibesparende produkter med deres frigivelse af OneClick Intelligent Power Supply Range.

Automatiske husbesøgende kan få 10% rabat på Intelliplug (TM) såvel som intelligent hovedpanel ved at bruge rabatkuponkoden Authome2 på kassen.

Intelliplug (TM) såvel som intelligent hovedpanel tilbyder stikkontakter, der straks tænder såvel som slukket, når masterenheden, en gadget tilsluttet masterudgangen, ændres til eller fra. Udviklet med computeren såvel som lyd/visuelle markeder i tankerne, falder produkterne spredt energi fra gadgets, der sidder i standby, såsom skærme, printere såvel som scannere.

”Energibesparelse er på alles program såvel som nationen vågner lige så meget som sandheden om, at klimamodifikation er en sandhed såvel som vores kulstofaftryk er en bekymring. Ved at sælge såvel som at promovere Oneclick Intelligent Power Supplies plus vores andre energibesparende produktområder, reducerer vi udgiften såvel som indsatsen, der er inkluderet i at reducere dit kulstofaftryk, ”sagde Craig Atkins for UK Automation. ”Faktisk viser undersøgelser, at det typiske individ vil betale udgifterne til en intelliplug (TM) inden for et år på grund af reduktionen i deres energiregning”. Intelliplug (TM) er autoriseret af Energy Saving Trust, såvel som ved nemt at overskride EST -kravene, det endte med at være det allerførste energibesparende stik, der bragte trustens efterspurgte ‘energibesparende anbefalede’ logo.

”Med forbedring af forståelsen af ​​antallet af produkter, der er tilbage på standby 24 timer i døgnet, spekulerer adskillige mennesker på, hvad de som enkeltpersoner kan gøre ved det,” sagde Peter Robertson, administrerende direktør for OneClick Technologies. ”Intelliplug er en øjeblikkelig løsning, bare tilslut såvel som spil. Det er velegnet både til kontorer såvel som til hjemmet, hvor børn ofte har spilkonsoller såvel som sub-woofere, der aldrig er ændret. ”

”En energibesparelse på så meget som 10% pr. Hjem samt selskabet ville blive vist i lavere energiomkostninger samt en betydelig reduktion i drivhusgasemissioner.”

Intelliplug (TM) såvel som intelligent hovedpanel tilbydes at købe på: www.uk-automation.co.uk

Husk – automatiserede husbesøgende kan få 10% rabat på Intelliplug (TM) såvel som intelligent hovedpanel ved at bruge rabatkuponkode Authome2 ved kassen.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *