household

Iwalk billig USB-C PD 45W Batteri til Power 15 “eller 13” MacBook Pro

USB-C MacBook samt MacBook-proffere kan oplades fra en række tredje festladere, herunder udenfor batterier.

Ikke kun nogen form for gammelt USB-batteri vil det dog gøre, at de krav er PD-batterier (strømfølgning) samt har en output høj tilstrækkelig til at klare kravene til en moderne bærbar computer.

Der er alle slags omkostninger til disse ting, mange på £ 100 +, så jeg sætter på at søge efter noget, der var meget mere billigt at udnytte med min nye MacBook Pro. Efter en masse læsning bosatte jeg mig på Iwalk ‘Furious’ Portable Charger Power Bank såvel som købt det fra Amazon.

De fleste af disse batterier ud over omkring 20.000mAh i disse dage, da større batterier kan efterårsfald af flyselskab samt TSA-retningslinjer for at tage lithium-ion på fly.

Mens jeg købte systemet til at håndtere mine rejser, ønskede jeg ligeledes noget at udnytte rundt i hjemmet også.

Jeg kørte mit MacBook-batteri ned til 10% såvel som derefter tilsluttet IWALK.

Jeg lukkede derefter låget (måling af batteriet på 44 watt) såvel som returneres et par timer senere. Iwalk var udmattet såvel som MacBook var nu på 61%. Så en grov guide er et gebyr på 50% til denne 15 “2018-maskine

I en 2. test løb jeg computeren tilbage til 10% såvel som tilsluttet batteriet, men fortsatte med at udnytte MacBook. Denne gang omkring enheden opladet til 48%.

Så i enten scenario blev jeg praktisk taget 4 timer ekstra løbetid (for grundlæggende surfing, blogging, visning YouTube osv.).

USB-C-udgangsporten fordobles som indgangen til at genoplades batteriet også. Med USB C PD-indgang understøttet på så meget som 60W kan du hurtigt gebyr iwalk ved hjælp af din Macs egen USB-type C-netadapter på omkring 4 timer. Du kan også gebyr flere gadgets på hvornår fra sine 3 udgange (1 x USB type C, 2 x USB type A).

[QC 3.0 Output leverer Top 18 W Output, USB C PD leverer Top 45W Output, USB Output leverer 5V 2.4A Output]

Så så er Iwalk rasende perfekt til mine behov såvel som til en billig pris. Jeg er ikke længere krav til at frakoble min sengetøj adapter, jeg bruger bare mit batteri, hvor jeg nogensinde har krav i hjemmet i stedet.

783 anmeldelser

Anker Power Bank, Powercore + 26800 PD 45W med 60W PD Oplader, Strømforsendelse Power Bank Batteripakke til iPad Pro / iPhone 11 / Pro / X samt meget mere

Anker Advantage: Deltag i 50 millioner + drevet af America’s førende USB-opladningsmærke.
Kæmpe opladningskraft: En 45W USB-C-port giver tilstrækkelig strøm til at gebyr en bærbar computer i fuld fart, mens to 15W USB-porte tilbyder optimeret opladning til telefoner, tabletter, samt mere.
Kolossal kapacitet: Med en enorm 26800mAh kapacitet kan du gebyr en iPhone X 6 gange, en Galaxy S9 5 såvel som en halv gange, eller tilbyder et fuldt gebyr til en 13-tommer MacBook Pro eller Dell XPS 13.

£ 129.99.

Køb på Amazonas

Nu forstår nogen, hvor jeg kan få en kort (25/30 cm?) USB-C til USB-C opladningskabel?

Iwalk.net: Tilbydes fra Amazon: Review: Den nye MacBook Pro

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest10.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Marketing API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *