Billig iPad & iPad 2 -kompatibel vægmonteringsbeslag

Vi ved alle, hvor fantastisk en iPad ser monteret ud på en væg, og det er en fersken af ​​en hjemmeautomations berøringsskærmscontroller. Vi har allerede dækket masser af vægmonteringssystemer, men en masse har bragt stønn af smerter, da vi nåede prisdelen af ​​PR. Her er en ny løsning, der måske ikke er den smukkeste eller den højeste teknik, men det er forfriskende billigt. Tjek videoen efter springet.

“Rochester, New York-Pad Bracket iPad-vægmontering,” Made in the USA ”af Clayware Games, LLC, er kompatibel med iPad 2. Brug din iPad og iPad 2 midlertidigt vægmonteret i padbeslaget håndfri På øjenhøjde i både landskab og portræt. Pudebeslaget vægter endda en iPad 2 med det smarte dæksel, der stadig er fastgjort. Pudebeslaget fungerer fantastisk med FaceTime, Photobooth og mere. også vægmonteringer iPhone 3GS og iPhone 4.

Pudebeslaget iPad vægmontering fås i sort, hvid og klar. Den sorte eller hvide vil smelte sammen i den sorte eller hvide i din iPad 2, eller afhængigt af din præference, kontrast pænt sort på hvidt, og det klare vil smelte sammen i din væg; Den æstetiske pudebeslag er lige så minimal og sofistikeret som selve iPad 2!

”Jeg ser iPad 2 Smart Cover som en integreret del af Apples iPad 2-design, så jeg synes, det er et nødvendigt køb,” siger Clayware-medstifter Debra Lewis. ”For at bruge pudebeslagsvægmonten med dit smarte dæksel, der stadig er fastgjort til din iPad 2, skal du blot klappe smartdækslet rundt på bagsiden af ​​din iPad 2 og skub den ind i din pudebeslag sikkert monteret på væggen. Det er let at placere din iPad i pudebeslaget, let at skifte mellem landskab og portræt og let at fjerne din iPad, når du er på farten! ”

Med introduktionen af ​​FaceTime til iPad 2 blev vægmontering af din iPad lige meget mere interessant. Tænk på fremtidens hjemmetelefon: FaceTime på din iPad 2 vægmonteret i en pudebeslag. Gå rundt på din service, der renser køkkenet, eller leg med dine børn, mens pudebeslaget viser dit FaceTime-opkald for nem håndfri adgang og display.

”Pudebeslagsvægmonten er bedst til FaceTime. Det giver dig mulighed for at bruge din iPad uden at skulle holde den i dine hænder, mens du også frigør nyttigt overfladeplads og holder din iPad væk fra farerne ved spild, familiekæledyr og børn, ”siger Clayware-medstifter Debra Lewis. ”Sæt dig eller stå høj og se din iPad i øjenhøjde med forbedret holdning, og spar dig selv fra farerne af ‘Computer-Back.’ Display FaceTime, Photo Booth, Garage Band, Præsentationer, film, lysbilledshow, opskrifter, kalendere og mere . ”

Clayware har netop frigivet en gratis app, der yderligere forbedrer din vægmonterede iPad og iPad 2-oplevelse: Video Loop Presentator, en app, der giver dig mulighed for at slukke video til dine messer, præsentationer og andre videodisplaybehov.

Prisfastsættelse og tilgængelighed – pudebeslaget, “Et hjem til din iPad,” retails for en økonomisk $ 24,95 (USD). Brugt er også rabatter på flere enheder: Få to og få den tredje halvpris, og få tre få en fjerde gratis. Økonomisk nok til at få nogle få til de mange placeringer omkring dit hjem og din service, hvor din iPad kommer godt med. Bulk og engrospriser er også tilgængelig.

Køb padbracket her: Pad Bracket: iPad Wall Mounts på Amazon: iPad Wall Mounts på eBay

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *