Opdatering af et brusebad

Det er ikke altid nødvendigt eller muligt for en makeover at involvere renovering. Ofte kan et par grundlæggende rettelser fuldstændigt genoplive et dateret rum. Her er nogle af vores foretrukne måder at genoplive et badeværelse på:

1. Tilsæt en lille tropisk plante eller nogle friske afskårne blomster. Hvis du ikke har nok tællerum til en stor vase, kan du prøve at lægge en lille knoppevase på vindueskarmen eller tilsæt en lille afføring eller sidebord ved siden af ​​vasken eller karret for at øge dit overfladeplads.

2. Hæng ny kunst. At hænge noget på væggen i et brusebad eller pulverrum er en mulighed for at pynte, der ofte går glip af i denne slags rum, men kan tilføje masser af karakter.

3. Skift dit bruseforhæng. Det er en enorm komponent i et lille rum og kan ændre hele stemningen og stilen på badeværelset. Noget lyst og farverigt som det, der er vist her, kan tilføje sjov energi til et ellers fredeligt badeværelse.

4. Opdater kabinethardware. Ofte kunne en forfængelighed bruge et godt lag maling, men det kan være, at din kunne drage fordel af en grundlæggende hardware -switch til noget meget mere aktuelt.

5. Skift din vandhane ud. Det kan være nødvendigt at reservere dette til, når din nuværende bliver utæt, men når du først har mulighed for, skal du drage fordel af at opdatere stilen. Noget stærkt som den sorte, der er vist her, vil tilføje drama til et lille rum.

6. Opdater din belysning. Forbedret belysning kan gøre den største forskel i en lille brusebad -makeover. Tænk på det lysniveau, der ville være det mest praktiske for dig og den lysetning, som du foretrækker. Sconces hængt i øjenhøjde på hver side af et spejl kan kaste en blødere, meget mere dejlig glød end en overheadarmatur.

7. Maling! Når du er færdig, skal du male vægge en af ​​de mest omkostningseffektive måder at transformere et rum på. Du kan endda male fliser nu med den ideelle maling.

Sikker på, en komplet opgradering kan transformere et dateret badeværelse, men ofte er alt et rum behov en smule læbestift!

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *