Vintage spisemøbler: Mastering af mixen

Uanset om du er vært for en formel middagsselskab eller et hyggeligt familiemåltid, er den perfekte opsætning af spisestue afgørende for at skabe den rigtige atmosfære. At tilføje vintage stykker i blandingen er en fantastisk måde at få et eklektisk look i en spiseplads, men at blande gamle og nye kræver en tankevækkende tilgang. At matche dit spisebord med stole og skænk er et nej, men det er ingen lille opgave at finde ud af, hvilke materialer og farver der går sammen. Især hvis du har arvet en familiearv eller jagtet en vintage skat og virkelig ønsker at få den til at fungere. Her er designredaktør Jennifer Kopers lette måder at omdanne en spisestue til et unikt og stilfuldt rum.

At blande moderne og vintage stole kan virkelig afgive en erklæring. Disse hvide træende stole ser på nye højder med deres pop af farve og standout -stil. En ekstra lysekrone og grafisk kunst tilføjer den dynamiske blanding af stilarter.

Fotograf: Alex Lukey

Kilde: Hus & hjem april 2015

Designer: Virginia Johnson

Bland dristigere elementer – som denne moderne lysarmatur – med enklere stykker som dette bondegårdsbord vil forbedre den kuraterede fornemmelse af din spiseplads. Wingback -stole giver mulighed for komfort uden at ofre stil.

Fotograf: Eric Striffler

Kilde: Hus & hjem juli 2013

Designer: Colleen Decourcy

Arvet et spisestue fra din familie? Hold nogle af stole, bland andre med mere moderne silhuetter og farver, og udskift derefter bordet med et moderne stykke i en mørkere eller lettere træfinish. Forene udseendet med en lineær lysarmatur.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem december 2014

Designer: Miranda Ogilvie; Gwen Krieger og Mary Jane Ridley, Blue Hat Studio

I et sommerhus eller sommerhus skal du oprette et simpelthen elegant rum med slipcovered stole og bænkpladser. Det hvide af stoffet, bordløber og lysestager forener rummet og blander funktionalitet med stil.

Fotograf: Michael Graydon

Kilde: Hus & hjem juli 2013

Designer: Cory Defrancisco

Giv et gammeldags bord et meget tiltrængt ansigtsløftning med en stænk maling, men overvej at holde den naturlige finish på dine stole-det vil lysne og genoplive dit rum. Tilføj et stykke moderne kunst og en erklærings lysarmatur for at bringe det hele sammen.

Fotograf: Virginia Macdonald

Kilde: Hus & hjem august 2014

Designer: Robyn Young

I et mindre rum skal du tænke på at male hele spisesættet hvidt. Det får hurtigt tunge trælykker til at se lettere ud og fremhæver de krumme ben på disse stole og bord.

Fotograf: Angus McRitchie

Kilde: Maison & Demeure Juin 2013

Designer: Lisa Arnsby og Bernard Couture

Regholster gamle stole med et moderne stof og placer en sofa eller tuftet bænk på den ene side af dit spisebord. Det bryder det matchende look på alle stole og giver dig ekstra siddepladser rundt om bordet. Afslut udseendet med en fantastisk moderne lysekrone.

Fotograf: Michael Graydon

Kilde: Hus & hjem november 2013

Designer: Sarah Hartill og Stacey Smithers

Stof og tilbehør kan friske ud udseendet af en gammeler spisestue. Et mønstret tæppe, pude, servietter og blomster med masser af farve får dette rum til at føles lyst og sommerligt.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem juli 2013

Designer: Joel Bray

Genholstering af antikke stole med sjove, moderne stoffer og parring af dem med et elegant, hvidt bord er den perfekte blanding af mode og elegance.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem januar 2013

Designer: Colomba og Tristan Fuller

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *