Tag et kig inde i denne fredfyldte Whistler Retreat

de siger, at hvis du vil eje et hjem i Whistler, B.C., skal du gå fuld kabine: træbjælker, nostalgisk memorabilia såvel som alle. Men Melissa Meehan, en Whistler regelmæssigt, ledte efter noget lysere såvel som friskere. Da hun såvel som sin mand, Paul, som begge er iværksættere i Vancouver, begyndte at jage efter en fire-sæson weekendhus for sig selv såvel som deres tre ski-gale børn, forstod Melissa netop, hvad hun ikke ønskede: “Nej Knotty Pine. Ingen tartan. Ingen ski på væggen. ”

Gennemse afsluttet i deres Dream-kvarter, på en gade, de havde kørt ned utallige gange, men overtalte sig selv var ude af deres sort – indtil endelig var det ikke. Det moderne hjem undgik hele Melissa’s tilbudbrud såvel som da nogle. Udviklet til en designer af designer Brent Murdoch samt pyntet af Vancouver Designer Denise Ashmore, det sidder ved kanten af ​​et golfprogram på en fredelig blind vej, med udsigt over Whistler, Blackcomb samt Rainbow Mountains. Parret gik ind, faldt som såvel som krævet at vide: “Hvem gjorde det her?” Melissa hyrede øjeblikkeligt denise såvel som hendes forretningsprojekt22Design for at overflade ud af interiøret.

Rul ned for at se denne fredfyldte Whistler Retreat!

Bygget i en simpel boksform, trækker hjemmet på regionale materialer, der taler til bjergindstillingen, men føler lys snarere end stodgy. Hjemmet skiller sig ud mod vinterens sne.

Den anden-etagers åben plan er forankret af en konkret ansigt Rumford pejs, mens gulv til loft draperi blødgør det moderne udseende.

Kontinuerlige egetræsgulve Tilsæt varme uden at ty til en honning-gul plet, samt lodrette temaer i lameller, rækværk samt paneler, plus jordforbindelse popper af sort i pejsen samt lysarmaturer, bringe en moderne kant til rummet samt lette inventar . Høj-spec fuldendt er luksuriøst taktil, men ikke ostentatious.

Denne hældte beton trappe fører fra den nedenunder indgang til åbent anden sal. De varme egetræsstigere balancerer ud af betonens afkøling.

I løbet af en række måneder udviklede designer såvel som klient den slags forbindelse, hvor de næsten ville overflade hinandens sætninger. “Hendes smag er upåklagelig,” siger Melissa af Denise. “Hendes fuldfører er så teksturelle – nutidige men komfortable.” Denise returnerer komplimentet: “Det var fjern fra Get-Go, som Melissa såvel som jeg var på nøjagtig samme side. Hun havde et par ting købt, at jeg ville have valgt alligevel, som afføring til øen såvel som stole til spisebordet. ”

På grund af sourcing samt forsendelsesproblemer omkring pandemien, denise møbleret huset næsten helt med regionale virksomheder.

Langvæbnede sconces ved at underrette interiør bringer lys til dette hjørne af stuen.

Fordi køkkenområdet er åben plan, denise gemte udluftningshætte såvel som designet øen til at være “møbler-lignende” med en vandfaldstæller i Fior Di Bosco Honed Marmor.

Den nøjagtige samme marmor løber op på BackSplash.

Denise designet rene, lukkede frysere, hvor det, der kan blive sat væk, såvel som derefter producerede chancer for screen med åbne nicher, der fører ind i spisekammeret.

Meehans underholder meget, for arbejde såvel som til glæde, så i deres nyligt åbne køkkenområde (og tilstødende pantry) er der område for alt.

Wood-paneled vægge samt varme skabe producerer et hyggeligt øjeblik i dette afsnit af spisekammeret.

Terrassen er 500 kvadratmeter såvel som får en stor del spil under Whistlers Hot Summers. Slattedaggriet tilbyder privatlivets fred samt vindbeskyttelse.

Med fem soveværelser på tværs af 4.200 kvadratmeter, plus en gæst suite i kælderen, var hjemmet en splurge. Det viste sig dog vigtigt over et år med låsning samt fjern læring, da børnene – nu 12, 11 såvel som otte – måske forskningsundersøgelse i private, gå ind i landsbyen, zip rundt på tæt på cykelstier såvel som Reconvene til middag på 500-kvadratmeter-dækket.

I det primære soveværelse, træ toner, gulv til loftet draperi samt en tekstur tæppe tilføjer varme.

Børnenes rum er på det primære etage, som er designet som et tilbagetog med Cozier, tæppebelagte rum.

En grå caesarstone tæller er den perfekte folie til fladskårne hvide egetræsdøre.

“Alt hvad du kan nyde sammen som en husstand er en fantastisk investering,” siger Melissa. I sidste vinter sårede hun hendes knæ på den sidste ski dag i sæsonen såvel som er nu begejstret for at komme tilbage på bjerget. “Hver gang jeg kommer med den dør, er det så zen for mig. Der er ikke noget, der skal gøres; Vi kan bare slukke. Hver gang vi når indkørslen, siger vi, ‘vi kan lide dette hus.’ Hver eneste gang. “

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *