Hjemmekontrol med Vista Sideshow på iPhone & iPod Touch

Lagotek vil præsentere sine “HIP1-tilstande” sideshow-kontrolgadget, der arbejder på iPhone såvel som iPod touch ved de kommende CES 2008 … “Evnen til at køre Vista Sideshow Gadgets på Apples legendariske enheder til at kontrollere huset blev muliggjort af Lagotek Company såvel som Ikanos Consulting Ltd., der arbejder sammen for at flette banebrydende Vista Sideshow Technologies med Apples populære enheder til brug af husautomatisering.

Lagotek Hip -tilstande er brugeroprettede makrotilstande i hjemmet. Ved at vælge den bestemte tilstand på iPod Touch kan husejeren med Lagotek Hip House Automation System installeret, kontrollere lys, temperatur, musik, lyd/videoenheder samt sikkerhedssystemet med et touch.

Lagoteks administrerende direktør Eugene Luskin sagde: ”Dette er sandsynligvis den højeste koncentration af kølighed i en gadget med Vista Sideshow på iPod, der udfører husautomation over WiFi. Vores venner på Ikanos Consulting er fantastiske, og når vi arbejder sammen, kan vi opnå i uger, hvad Microsoft såvel som Apple aldrig ville være i stand til at bringe på markedet. Jeg er meget begejstret over dette afgørende skridt i at gøre Lagoteks vision om ‘automatisering i hvert hus fra enhver form for gadget såvel som overalt’ bedre til virkeligheden. Dette er den bedste komplementære mulighed for vores applikation til kontrol af mobiltelefoner. ”

Go Gadgets ™ til iPhone såvel som iPod Touch er en webapplikation, der, når den er installeret på Windows Vista, giver brugerne mulighed for at omdanne en iPod Touch eller iPhone til en Windows-sideshow-kapabel enhed. Go Gadgets ™ er et klient-server-system til at tilføje Windows Sideshow-evne til en bred vifte af tilsluttede kloge enheder. Udover support til webapplikationer understøtter Go Gadgets ™ ligeledes enheder baseret på Windows Mobile, Windows CE samt J2Me samt giver fjernforstærkning adgang til Windows Sideshow-gadgets gennem Wi-Fi, Bluetooth eller GPRS/Edge/ 3G.

Windows Sideshow er en teknologi indbygget i Windows Vista, der tillader, at der ikke kan bruges små softwareapplikationsapplikationer, kaldet gadgets, på småskærms-tilsluttede enheder såsom fjernbetjeninger, køleskabsmagneter samt sekundære skærme på bærbare computere. ”

www.lagotek.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *