household

Comfort Launch New Designer Home Automation Keypads

CyTech fortsætter med at udvikle og udvide deres smarte hjemmesikkerhedssystem, der lancerer deres nye sortiment af ‘designer’ tastaturer. KP06 har udskiftelige rammer i forskellige finish, herunder metal, glas og træ. KPP06 -versionen er designet til at passe til standardsystem 55 KNX -rammer, og puden kan bruges til at kontrollere belysning, opvarmning, aircondition og andre hjemmeapparater.

”Det komfort intelligente hjemmesystem har introduceret en alsidig ny række designer-flush-monterede LCD-tastaturer med en række udskiftelige rammer i forskellige materialer, stilarter og farver. Dette elegante nye KP06 -interval kan monteres enten vandret eller lodret.

Området kan tilpasses til at matche stylingen af ​​de værelser, hvor de er monteret. Eksempler på frontpladerne inkluderer sort gennemsigtig ABS-plast med sin indbyggede IR-modtager, der kan modtage IR-signaler, esprit-myntfarvet glas, krom, træ og aluminium.

De nye KP06 -tastaturer kan bevæge og afvæbne Comfort’s sikkerhedssystem samt kontrollere belysning, opvarmning, aircondition og andre hjemmeapparater. En praktisk intern intercom-facilitet fungerer med dørstationer uden for bygningen, og KP06 kan også bruges til at optage og afspille beskeder tilbage. En yderligere fordel ved dette nye sortiment er, at KPP06 er designet til at passe til standardsystem 55 KNX -rammer fra Gira, Merten, Jung og andre.

”KP06 med sine monteringsmuligheder og valg af frontplader giver arkitekter og interiørarkitekter muligheden for tæt at matche produktet med switches og andre enheder, der også skal dele vægpladsen. Produktet blev designet efter tæt konsultation med større kunder og har været under udvikling i mere end et år ”, ifølge Chiu Lu Yung, Ctech Director.”

www.ctech.biz: gratis iPhone -app til komfort smart hjemmets alarmsystem

Ønsker mere? – Du skal følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *