household

Smart Home & Connected Home Convergence: The E-Home Automation Showhouse Dubai

Der har været masser af interesse for e-homeautomation.com Smart House, vi viste fra fra de sidste uger Gadget Show. Vi bad e-home om at give os nogle detaljer om de systemer, der blev anvendt i projektet, og de har venligt indsendt en casestudie af deres installation. Læs videre for alle bag kulisserne info og fotos på dette system på £ 25.000.

E-Home Showhouse i Dubai er en forkant, dedikeret facilitet til at fremvise de kablede, trådløse og softwarebaserede kontrolsystemer, som virksomheden har udviklet gennem intern forskning og udvikling. Installationen er udviklet til at uddanne offentligheden, hjemmeudviklere og integratorer og præsenterer automatiseringsmulighederne for deres egne projekter. Showhouse er blevet et emblem af state for de kunstteknologier udviklet af et oprindeligt GCC -selskab og har vist sig på flere lokale, regionale og internationale tv -stationer.

Showhouse er et fuldt automateret hjem, hvor klienter kan se automatiserings- og integrationspotentialet i e-hjemmet af systemer. Projektet blev udviklet og bestilt internt med det formål at skabe et system, der brugte så meget nyttig integration som muligt. Ved at kombinere smarte hjemmesystemer, digitale hjemmeapplikationer og forskellige tjenester til det lokale marked, herunder islamisk indhold, giver det installerede system en avanceret fornemmelse på trods af at de bruger komponenter i mellemklassen prisspektrum.

Selvom der er brugt adskillige egne mærker systemer, integrerer installationen også systemer fra e-home-teknologipartnere, herunder Ctech, Opus, Impro og Amulet Devices. Charmen ved E-Home Controls-softwareplatformen er, at den fungerer med en række tredjepartssystemer, herunder typisk anvendte teknologier som X10, C-Bus og Rako. Dette indebærer, at brugerne kan opnå lignende kontrolgrader, om de vælger at bruge e-home-kontrolhardware eller ej.

Stuen integrerer aspekter af tilsluttet hjem, hjemmebiografen,

Forbrugerelektronik og hjemmeautomatiseringsteknologier.

Projektet designet af E-Home-personale, og projektet gav fordel af oplevelsen af ​​arkitekter, ingeniører og tønde. Da feriehuset blev renoveret fra bunden af ​​installationen, var projektet en betydelig virksomhed, der også beskæftigede bygherrer, tømrere, interiørarkitekter, elektrikere og dekoratører.

Denne seng har to motoriserede madrasstøtter, der kan være

Kontrolleret uafhængigt af e-homegren-automatiseringssystemet.

Da systemet er fastgjort, måtte det eftermonteres – ingen let opgave, når væggene er solid beton! Slutresultatet var imidlertid den ekstra indsats værd. De installerede systemer inkluderer e-Homegren-systemet, der tilbyder fuld kontrol af belysning, forskellige apparater og integreret HVAC-kontrol. Derudover er adgangskontrol, motoriserede gardinskinner, sikkerhed, digital overvågning, audio/video/video med flere rum, digitale medier og hjemmebiograf, alle integreret sammen.

E-HOMEGREEN-kontrolhardwaren ligger i en indhegning i et dedikeret rum

Ved siden af ​​distributionskortet. Det inkluderer DIN -jernbanemonterede dæmpere og relæer

til lys- og apparatkontrol. Pr. Lokale regler for elektriske kraftråd er der

Tre faser pr. Distributionskort, hvilket gør et godt design vigtigt for et arbejdssystem.

Kontrol tilbydes af en berøringsskærm i væggen, LCD-switches, en mediecentergrænseflade (som også kører på Xbox), fjernbetjening, SMS og endda stemmekommandoer. Al hardware er udviklet til at køre uafhængigt af E-Home Controls-softwareplatformen, der tilbyder et ekstra lag af integration og tilgængelighed.

De mest betydningsfulde udfordringer var eftermontering af kabel -tv og ledning i den solide betonkonstruktion. Yderligere hindringer omfattede de typer integration, som adskillige af producenterne aldrig havde set før. Dette omfattede grænseflade til adgangskontrol, personsøgning og multi-room audio/videosystem til det centraliserede e-Homegren-system. Dette tillader udløsning af forskellige komponenter, såsom tekst- eller billedpop-ups på LCD-skærme gennem mediecenter, hørbare meddelelser og underretter gennem højttalerne og sender beskeder til Pager-håndsæt og mobiltelefoner.

Stativet inkluderer OPUS 500 multi-room audio/videodistribution

Hardware og automatiseringsserveren kører e-home-kontroller.

Der er flere nyttige applikationer til dette. For eksempel, når ejeren indtaster sin adgangskode for at komme ind i villaen, eller når en gæst trykker på sikkerheds- og sikkerhedsknappen ved frontporten, vil tilstedeværelsen af ​​en person ved døren blive annonceret af systemet gennem højttalerne.

En anden integrationsudfordring var at synkronisere alle de motoriserede døre, porte, gardiner, projektorløft og projektorskærm med automatiseringssystemet i køb for at kende den nøjagtige åbne eller lukkede status for enhederne. Endvidere blev en konventionel jacuzzi integreret i automatiseringssystemet med fuld kontrol over indgående vandstrøm, vandtemperaturog dræning. Dette tillader også at skifte de varme og kolde vandforsyninger til sommer- og vintersæsonperioder. Det indebærer også, at du kan køre et bad på vej tilbage fra arbejde af SMS, PDA, iPhone eller PC!

E-hjemmet 15 ”berøringsskærmen tillader kontrol af automatisering, sikkerhed,

Overvågning, medier, HVAC og community/webapplikationer.

Implementering af projektet var en fantastisk oplevelse, både for e-home og vores teknologipartnere. Som nævnt ovenfor var der adskillige integrationsfunktioner, som aldrig var blevet brugt før, typisk brugte maksimal brug af adskillige systemers kapaciteter. For eksempel vil det at bruge visse output fra e-home-sikkerheds- og sikkerhedssystemet modregne e-Homegrøn-automatiseringssystemet og opus-multi-værelset til at blinke udendørs grænselys og producere en sirene fra højttalerne i loft, hver gang en sikkerhed og sikkerhed eller andet alarmsignal opstår.

Der blev tilbudt en grænseflade, der muliggjorde integration af sikkerheds-, automatiserings- og kunstvandingssystemet, så hvis systemet registrerer bevægelse i haven (for eksempel når gæsterne ankommer), vil det automatisk slå kunstvandingssystemet fra for at undgå en pinlig slyngning af gæsterne.

Se E-Home-systemet på Gadget-showet

Som en avanceret facilitet er showhouse kontinuerligt blevet opgraderet og forbedret, især grænsefladerne til e-home-kontrolsoftwaren. Nye funktioner inkluderer iPhone og iPod Touch Control, Energy Monitoring and Saving, et distinkt integreret personsøgersystem udviklet til det lokale marked til at kontakte tjenere og chauffører og fuld kontrol over mediecenter efter berøringsskærm og stemme.

Systemet har vist sig at være stabilt og pålideligt med praktisk talt 100% oppetid. Det mest markante problem var at få projektoren tilbage fra producenten, efter at den blev sendt tilbage for at filteret skulle udskiftes!

Demonstrationsfaciliteten er blevet vidt godt modtaget af journalister, detailkunder, hjemmeudviklere og branchefolk. Talrige mennesker, der tjekker, er imponeret over, at sådan teknologi er tilgængelig i dag, idet de tror, ​​at det er noget, der kun findes i film. Faciliteten er blevet set af adskillige VIP’er i Dubai og er blevet filmet til lokale, regionale og internationale tv -stationer ved en række lejligheder.

Udstyrsliste

Automatisering

E-Homegren Dimmers (Halogen Lights).

E-Homegren dimmers (LED-lys).

E-Homegren dimmers (fluorescerende lys).

E-homegreen HVAC-controllere (til fan-spiralenhedskontrol).

E-homegreen LCD-vægpaneler.

E-hjem motoriserede gardinspor.

E-Home Lifestyle 15 ″ vægmonterings touch-skærm.

E-Home Lifestyle Itouch 12 ″ trådløs berøringsskærm.

E-Home Lifestyle Room Controller.

Amulet-enheder Mikrofon-aktiveret mediecenter fjernbetjening til stemmestyring.

E-home kontrollerer software.

Sikkerhed

E-home (drevet af Cytech) Sikkerheds- og sikkerhedspanel med fuld effektbackup.

E-Home Safety and Security Tastatur.

E-HOME SIKKERHEDS- OG SIKKERHEDSDØRNING.

E-Home Safety and Security GSM-modul.

Vivotek PTZ IP -kameraer med alvorlige miljøindkalder.

Adgangskontrol

Impro Access Controller med fuld Ethernet -forbindelse og dørkontrollere.

Impro alvorlige miljøadgangskontrol tastaturer med læser.

Impo Hidden-Away Access Control Reader.

Impro indendørs slim-line adgangskontrol tastatur med læser.

Lydvideo/ multi-værelse

OPUS 500 Multi-Room Master Controller med 4 zoner aktiveret.

Opus Touch Screen Wall Controller.

Opus digitale forstærkere.

Opus in-loft højttalere.

42 ″ LCD-high-definition skærm.

Drop-down HD DLP-projektor.

Drop-down projektorskærm.

Amina in-wall arkitektoniske højttalere til surround sound.

E-Home Automation er et førende selskab af Smart Home Technologies. Deres systemer er udviklet for at muliggøre problemfri kontrol over alle aspekter af en ejendom, herunder belysning, klima, apparater, gardiner og persienner, multi-værelses lyd/video, sikkerhed, digital overvågning, underholdning, samfundsapplikationer og energibesparelse.

www.e-homeautomation.com: Alle historier mærket ‘installation’

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *