household

Inde i en kunstners afsondrede mexicanske tilbagetog

, der sidder på en bakke med udsigt over Sierra La Laguna -bjergene i nærheden af ​​forslaget fra Baja, Mexico, ligger Vancouver -kunstner Patricia Larsens hjem. Med Stillehavet i det fjerne såvel som miles af ørkenen derimellem findes den enkle 1.300 kvadratmeter store, et-værelses betonblok-og-plaster hjem 45 minutter uden for Cabo San Lucas. Den spartanske struktur er så sympatisk for den brutale charme ved denne indstilling, at det ser ud til at være en integreret del af omgivelserne – en observation, der får Patricia til at smile. ”Jeg ønskede, at det skulle se ud som om det var en del af jorden,” siger hun. Arkitekt Julio Gomez, en ung mexicansk designer fra Oaxaca, der delte hende æstetisk, hjalp hende med at skabe nøjagtigt, hvad hun havde forestillet sig: “Et moderne hjem med en ren, moderne, ageless følelse.” Klik med for at gå ind i det betagende hjem.

For at hjælpe det med at blande sig i miljøet blev hjemmet malet en farve, der omhyggeligt matcher jorden, såvel som den sparsomme have er fokuseret på ørkenvenlige indfødte planter.

I en bemærkelsesværdig kontrast til Wicker Settes Stark Simplicity misfarvede Patricia de rå gipsvægge i det friluftsstudioplade med en blanding af mudder, grafit såvel som gips. Tabellen er konstrueret af en hunk af vejrbelagt træ, hun opdagede, såvel som at lægge mursten som base. For at matche den naturlige stemning i indretningen, vred Patricias barn et sæde ud af regionalt reb til den gamle metal acapulco -stol.

De levende såvel som spisesteder er opdelt af en dobbeltsidet mursten pejs i midten. Hjemmets åbne plan såvel som neutral kombination gør det enkelt at skifte møbler fra det ene rum til det næste. Tilfældigt anbragt under et let spisebord med bondegård, er et kohindetæppe helt synkroniseret med den rustikke indretning.

Åbne hylder i boligarealet tjener som både opbevaring samt skærm til Patricias samling af mexicansk keramik såvel som naturlige artefakter.

I stuen er materialer tilfældigt lagdelt – drapning af et skab, kastet over sofaen for et udtænkt look.

I det luftige køkken opbevarer et uudskåret antik armoire såvel som enkle, åbne hylder, skåle såvel som krydderier.

Køkkenets rå-betonvask ligner moderne, men ligner det gamle bondegård.

Patricia Fashions vignetter omkring hendes hus fra stearinlys, keramik såvel som hendes eget kunst.

Mørkning af væggene producerer en poetisk intimitet i soveværelset, ligesom myggenet, som er en nødvendighed i denne del af verden. Et vintage tæppe blødgør følelsen af ​​ru betongulve under fødderne. Patricia satte sin egen spin på lanterne ved at drapere den i grene såvel som smykker.

Det lette, men smukke håndsyede tøj i Patricias garderobe er udviklet såvel som lavet af hende såvel som tilbydes lokalt under etiketten Campesino, hvilket indebærer bonde. Linjen inkluderer også belysning såvel som hjemmevarer.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *