household

Plex og Penguin

Her er de nyheder, som en masse nørder har ventet på. Plex har netop frigivet en Linux -version af deres Plex Media Server Software (PMS).

Den oprindelige version er det første produkt, der kommer fra de nyligt lancerede ‘Plex Labs’ og indebærer, at servere nu er tilgængelige til Mac OSX, Windows og Linux. Eventuelt bedst af alt understøtter den nye Linux -udgivelse nogle netværksopkrævede lagerenheder. En Plex -opsætning kunne nu være så let som et af de nye LG HD -tv’er med Plex ‘Media Link’ indbygget plus en NAS.

Den brede vifte af Plex -klienter inkluderer nu en Mac, iPad, iPhone, Android Tablets, et LG Smart TV og Roku.

Et virkelig mangfoldigt og ekspanderende valg, der bringer Plex -oplevelsen til meget mere og meget mere nye konvertitter hver dag.

… Med sexede Linux-baserede lagerenheder på markedet som ReadyNas … en enhed som denne (eller en uudnyttet DIY-ers, og forbandede det, hvorfor skulle jeg læse om uudnyttet og ende med at blive forelsket i dette Sag?) Kørsel af Plex Media Server, kombineret med et rigt sortiment af klienter (en Mac Mini, en iPad, en iPhone, en Android -tablet, et LG -smart -tv til værelset og en Roku -streaming -spiller til børneværelset ?), giver en utroligt fleksibel, samlet og kraftfuld medieløsning

Den første udgivelse af Linux -serveren understøtter Ubuntu, Slackware (UNRAD) og Intel Powered ReadyNAS -enheder …

Vi målretter mod tre Linux -smag med denne indledende version: Ubuntu 10.01, Slackware 13.1 (URAD) og ReadyNAS (Intel CPU’er). På grund af den måde, vi har bygget med minimale eksterne afhængigheder, er det meget sandsynligt, at disse kører på et større udvalg af systemer (f.eks. Ubuntu 11.x).

Læs den fulde frigivelse på nedenstående link og deltag i samfundet på Plex -fora.

Plex på Linux -blogindlæg

Ønsker mere? – Du burde følge os på Twitter, som os på Facebook, eller abonnere på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *