Josh AI – Privatlivets fokuserede stemmeadministrationsplatform

Populariteten af ​​stemmestyring eksploderer, men det har altid været omgivet af problemer vedrørende sikkerhed og sikkerhed såvel som privatliv.

Josh AI er et syntetisk intelligenssystem, der giver stemmestyring af dit kloge hus med fokus på privatlivets fred.

Privatliv

Tillid såvel som forpligtelsesassistent gør et hjem til et hjem. Josh forstår betydningen af ​​at beskytte dig såvel som din familie. Vi vil aldrig tilbyde dine data til tredjepart. Josh opdager konstant meget mere naturlige kommandoer for hjemmet, såvel som ejere har mulighed for at styre nøjagtigt, hvor meget data deres hus deler. Josh leverer ubegrænset personalisering sammen med enestående ro i sindet.
Josh Ai

Josh -mikroenhederne går i hvert rum i dit hjem såvel som det gør dem bevidste om deres placering. Så kommandoer er forenklet – “Luk persiennerne”, ikke “Luk persiennerne i soveværelset”.

De har også kontekst, der beder om at “slå det op” kan hæve musikens lydstyrke eller gøre dine lys lysere, afhængigt af din tidligere kommando.

Integration

Systemet kan styre hele dit kloge hus ved at integrere med en række hardware inklusive systemer fra fremtrædende navne som Crestron (Simpl & Pyng/Home) Control4, Lutron såvel som Savant.

UK?

Så hvad med markeder uden for USA? Vi bad Josh Ai om deres planer for Storbritannien, så godt de fortalte os …

Vi har noget arbejde at gøre ikke kun på virksomhedens slutning, men teknisk set også, før vi er i stand til at passe det europæiske marked såvel som GDPR. Vores team er i færd med at gennemføre en række compliance -evalueringer såvel som vi er håbefulde, at når de er afsluttet senere på året, vil vi have højere eksponering i en britisk tidsramme. Selvom vi ikke er i stand til at operere uden for Nordamerika i dag, skal du føle dig helt fri til at deltage i vores mailingliste (nederst på Josh.ai) for at sikre, at du kan forblive så meget som dato for, når vi endte med at blive internationalt tilgængelig.
Josh Ai

Værdi

Mens de ikke offentliggør priser, i stedet for at arbejde med et forhandlernetværk, siger forretningen “udgifterne til et Josh.ai -system er på niveau med enhver form for andet husautomatiseringssystem i indgangsniveau”.

Så hvad er værdien af ​​en personlig version af noget, der i det væsentlige er helt fri for Google såvel som Amazon? Det ser godt ud, da Josh AI i sidste måned steg 11 millioner dollars i en serie A -runde, hvilket bragte deres samlede finansiering til dato til $ 22 millioner.

Det ser ud til, at folk er parat til at betale for privatlivets fred. En at se på.

Josh.ai

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *