Den bedste værdi måde at starte din HomeKit Smart Home Setup

Dette Philips Color Kit koster i øjeblikket £ 59,99 for 2 x farve hvide LED -pærer plus det nye V2 -hub, der understøtter Apple HomeKit. Da navet normalt er £ 49,95 på egen hånd, er det, der er god værdi.

Du kan få meget mere af disse hvide 9W LED-farvepærer til £ 14.99, og til den pris er der ikke behov for engang at overveje de lave omkostnings-3rd-parti-alternativer (og de bevægelige målartikler, der vedrører deres støtte fra Philips).

Vi installerede dem i det automatiserede hjem og forbinder farveknudepunktet og pærerne til vores SmartThings -system.

Tjek også dette £ 29.99 -sæt pære og fjernbetjening, som er fantastisk til at bevare lokal kontrol i rummet. Nu er alt, hvad vi har brug for, en mere overkommelig farveversion også – kom på Philips, vi ved, at du kan gøre det!

1.569 anmeldelser

Philips Color White A19 E27 60 W ækvivalent smart pære Starter Kit (2 farver hvide pærer og en bro, kompatibel med Amazon Alexa, Apple HomeKit og Google Assistant)

Med alt hvad du har brug for for at komme i gang, leveres dette brugervenlige sæt med to A19 E27 Farve hvide LED smarte pærer, der er i stand til at passe til konventionelle bordlamper og Philips Color Bridge, der kan kontrollere op til 50 lys
Installer LED -lysene, som du ville installere almindelige pærer; De er forudindstillet med farvebroen, som giver dig mulighed for at kontrollere smart-pæreudstyrede lamper og overheadlys ved hjælp af Philips Color-appen
Udvid let dit belysningssystem med tilbehør (sælges separat), såsom en farvedæmperafbryder, farvehane eller farvebevægelsessensor.

£ 61,60

Gå på Amazon

Disse sæt går ind og ud af lager ganske regelmæssigt på Amazon, men jeg placerede mit køb, mens jeg var udsolgt og modtog det omkring en uge senere.

Så hvad venter du på, tid til at begynde at fortælle Siri at tænde dine lys

Meethue.com: Tilgængelig fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *