Josh AI – Privatlivets fokuseret stemmekontrolplatform

Populariteten af ​​stemmekontrol eksploderer, men det har altid været omgivet af spørgsmål vedrørende sikkerhed og privatliv.

Josh AI er et kunstigt intelligenssystem, der tilbyder stemmekontrol over dit smarte hjem med fokus på privatlivets fred.

Privatliv

Tillid og ansvar hjælper med at gøre et hus til et hjem. Josh forstår vigtigheden af ​​at beskytte dig og din familie. Vi vil aldrig sælge dine data til tredjepart. Josh lærer kontinuerligt flere naturlige kommandoer til hjemmet, og ejere har valget om at kontrollere, hvor meget data deres hjemmeandel. Josh tilbyder ubegrænset personalisering sammen med enestående ro i sindet.
Josh Ai

Josh -mikroenhederne går i hvert værelse i dit hus, og det gør dem opmærksomme på deres placering. Så kommandoer er forenklet – “Luk persiennerne”, ikke “Luk persiennerne i soveværelset”.

De har også kontekst, der beder om at “slå det op” kan hæve musikens lydstyrke eller gøre dine lys lysere, afhængigt af din tidligere kommando.

Integration

Systemet kan kontrollere hele dit smarte hjem ved at integrere med en række hardware inklusive systemer fra populære navne som Crestron (Simpl & Pyng/Home) Control4, Lutron og Savant.

UK?

Så hvad med markeder uden for USA? Vi bad Josh AI om deres planer for Storbritannien, og de fortalte os …

Vi har noget arbejde at gøre ikke kun i forretningens ende, men teknisk set også før vi er i stand til at imødekomme det europæiske marked og GDPR. Vores team er i færd med at gennemføre en række overholdelsesanmeldelser, og vi håber, at når de først er afsluttet senere på året, vil vi have større synlighed i en britisk tidsramme. Selvom vi ikke er i stand til at operere uden for Nordamerika i dag, er du velkommen til at deltage i vores mailingliste (nederst på Josh.ai), så du kan holde dig ajour for, når vi bliver internationalt tilgængelige.
Josh Ai

Værdi

Mens de ikke offentliggør priser, i stedet arbejder gennem et forhandlernetværk, siger virksomheden “omkostningerne ved et Josh.ai -system er på niveau med ethvert andet hjemmeautomatiseringssystem i indgangsniveau”.

Så hvad er værdien af ​​en privat version af noget, der dybest set er fri for Google og Amazon? Nå, det ser temmelig højt ud, da Josh Ai lige i sidste måned rejste 11 millioner dollars i en serie A -runde, hvilket bragte deres samlede finansiering til dato til $ 22 millioner.

Det ser ud til, at folk er parat til at betale for privatlivets fred. En at se på.

Josh.ai

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *