household

Z-Wave Alliance annoncerer Z-Wave Long sort Spec

Den Z-Wave Long sort sort specifikation, der først blev afsløret i september, tilbydes nu sine Alliance medlemmer til produktudvikling.

Z-Wave LR understøtter afstande på så meget som “flere miles” med en maksimal udgangseffekt på 30dBM, mens de understøtter så meget som 4000 noder på et enkelt netværk. Dette er et 20x boost over Z-Wave Fit sammen nodestøtte, mens du eksisterer på det nøjagtige samme netværk som Z-Wave Mesh.

Alliancen angiver disse evner understøtter udnyttelsen af ​​Z-Wave i større, meget mere komplekse installationer, herunder gæstfrihed, kloge byer, industrielle installationer samt store boliginstallationer.

Også afsløret i sidste uge var den allerførste anvendelse af Z-Wave LR, der nu tilbydes fra Silicon Labs, med en firmwareopgradering til eksisterende såvel som nye klienter på Z-Wave 700 platformen. Feltprøvning af Z-Wave LR på Z-Wave 700-serien viste en-mile point-to-point transmissions sort på 1 mile ved + 14DBM udgangseffekt. Fuld pressemeddelelse nedenfor …

Nu-tilgængelig Z-Wave lang sort tillader et antal miles sort med tusindvis af noder

Alliance medlemmer kan nu etablere lange sortprodukter til Z-Wave Ecosystem

Beaverton, eller – 17. december, 2020, 9:00 ET – Z-Wave Alliance, annoncerer i dag den Z-Wave Long Variety (Z-Wave LR) Specifikation tilbydes til produktudvikling. Z-Wave LR-forbindelse giver nye IOT-applikationer ud over hjemmet uden nogen form for krav til repeaters, der sikrer enkel opsætning såvel som lave omkostninger. Med en netværksstørrelse på så meget som 4000 noder, leverer Z-Wave LR den skalerbarhed, der er nødvendig i MDU og gæstfrihedsudstyr. Z-Wave LR reducerer ligeledes kontinuerlige vedligeholdelsesomkostninger med så meget som 10 års liv på et møntcellebatteri.

Z-Wave LR-specifikationen understøtter afstande på så meget som et antal miles med en maksimal udgangseffekt på 30DBM, mens de understøtter så meget som 4000 noder på et enkelt netværk. Dette repræsenterer et 20x boost over Z-Wave Fit sammen nodestøtte, mens du eksisterer på det nøjagtige samme netværk som Z-Wave Mesh. Z-Wave LR er baglæns kompatible samt bevarer interoperabilitet med alle Z-Wave-licenserede enheder.

Den allerførste anvendelse af Z-Wave LR, af Alliance Member Silicon Labs, har allerede opnået en direkte linje af sightoverførsels sort på 1 km (1,6 km) ved hjælp af + 14dBM udgangseffekt. Med en forudsigelig transmissions sort af et antal miles udvider Z-Wave LR-specifikationen væsentligt mulighederne for system skalerbarhed ud over grænserne for en enkelt boligområde. Z-Wave LR udvider Z-Wave evner til større, meget mere komplekse installationer såvel som markeder, herunder gæstfrihed, MDU, kloge byer, industrielle installationer, store boligforbindelser, samt mere.

“Z-Wave Alliance Technical Workgruppen har arbejdet for at finjustere Z-WAVE LR-specifikationen for implementering,” angivne Niels Johansen, Z-Wave Alliance Tekniske Udvalgsformand. “Disse betydelige forbedringer, der sætter alliancen til at størkne z-bølge som de facto grundlæggende for IOT-muligheder, hvor sub-GHz er missionskritisk for gadgetpræstation.”

“I næsten 20 år har Z-Wave omdannet trådløs innovation til WIST HOUSE såvel som sikkerhedsanordninger. Da IOT-innovation er udvidet ud over husets vægge såvel som for fortovet, til industrielle bygninger, kloge byer såvel som ud over, tog vi en beslutning om at støtte disse udviklende markedsbehov, “sagde Mitch Klein, administrerende direktør for Z-wave alliance. “Implementering af Z-Wave samt Z-Wave LR i IOT-netværk maksimerer værdien samt minimerer omkostningerne, samtidig med at der leveres meget mere bredve valg.”

Z-Wave LR er nu tilgængelig fra Silicon Labs på deres Z-Wave 700 platform såvel som specifikationen er nu tilbudt til Z-Wave Alliance medlemmer til udvikling. Z-Wave Alliance Accreditation-programmet vil omfatte Z-Wave LR i marts 2021, der foregriber mange Z-Wave LR-aktiverede gadgets at introducere hele året.

z-wavealliance.org.

#
Preview.
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Aeotec Multisensor 6, Z-Wave Plus 6-i-1 bevægelse, temperatur, fugtighed, lys, UV, vibrationssensor …

281 anmeldelser.£ 42,87

Kom på Amazonas.

2

Aeotec House Energy Meter Gen5, Z-Wave Plus Wise Electrical Energy Brugsmonitor, Rapporter ægte tidskraft …

75 anmeldelser

£ 87,13

Kom på Amazonas.

3

Aeotec Z-Stick Gen5 Plus, Z-Wave Plus USB til at producere Z-Wave Gateway, Zwave Hub Controller Pro 2020 …

12 anmeldelser

£ 71,50

Kom på Amazonas.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest4
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Marketing API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *