Automated House 2.0 – #03 Hvilken teknik er stor tilstrækkelig til at tage til den nye build?

Da vi afslørede, at vi havde tilbudt det automatiserede hus snarere et par af jer spurgte, hvilke produkter vi tog med os. Det er et fantastisk spørgsmål, hvilken teknik har vi betragtet som stor tilstrækkelig til at håndtere til det automatiserede hus to point OH.

Jeg har en fornemmelse af, at jeg vil gennemgå dette emne, før vi har taget alle vores tekniske beslutninger til det nye hus, men indtil videre er det lige her de produkter, vi ikke tilbyder eller efterlader.

Stativet

Racket i Node Zero blev ryddet for sine 3 x 4u -servere såvel som en gammel stativ installation. Alle disse var blevet ændret for mange år siden. Jeg tilbød serverne på freecycle, men ingen kom foran, så de gik til genbrug i sidste ende

Men en række produkter ud af stativet var pakket så meget som inkluderer os. Den nye Drayytek -router såvel som den strålende kombination af vores Synology NAS sammen med Mac Mini, der har udført vores Plex -serveropgaver perfekt i de sidste 5 år. Den lige for nylig erhvervede Hdhomerun -link quatro kommer også.

Vi tog denne mindre APC -UPS ud af stativet såvel som bragte den med os (det har fået sit batteri erstattet, siden vi gennemgik det i 2010). Ikke sikker på, om det vil blive brugt eller ej, da vi kan ende med at erstatte det med et lille rackinstallationsinstallation i det nye hus, noget som dette måske.

Her er et billede af det temmelig bare udseende rack, da vi forlod det, med bare patchpanelerne såvel som netværkskontakten tilbage. Jeg vil bestemt være på udkig efter en switch med nogle Poe -porte næste gang.

Jeg kræver også et meget mindre rack på det nye sted, noget som dette væginstallationssystem måske. Dog mere om den nærmere tid.

Andre vindere

Vores meget elskede Husqvarna -automater blev ikke tilbage! Elon såvel som moskus holdes sikkert såvel som forberedt på deres næste miljøvenlige udfordring. Jeg forlod detaljerne i vores regionale installationsprogram til de nye ejere såvel som med deres grænse såvel som guide -ledninger, der allerede er installeret, ville det kun være en times opgave at få dem op såvel som at køre med deres egne robotter.

Vi har haft et Sonos -system i det automatiserede hus siden 2005, og det har været endnu et stjernekøb. Alle zoner er pakket sammen såvel som er forberedt på det nye hjem.

Vores WiFi blev leveret af det fremragende Ubiquiti Unifi-system, såvel som det lige er blevet genudgivet i vores midlertidige logi, ligesom vores Appkettle. Vi ruller ligeledes et par af vores Philips Hue -belysning lige her.

Vi bragte alle Amazon Echo -enheder ud over Google Home. Vi har føjet det nye Google House -hub til den samling såvel som det er umuligt at vælge, hvilken metode der skal gå mellem disse førende 2 stemmestyringssystemer. Jeg antager, at vi virkelig skal vælge den ene eller den anden metode.

Vi planlægger et MVHR -system i AH2.0 såvel som vi er især ivrige efter at holde øje med luftkvaliteten. Så den fremragende Foobot gør ligeledes klippet, ligesom mangfoldigheden af ​​Eve HomeKit -moduler som denne nye 2. generation Eve Space Unit. Vores energi -skærm af mulighed i det gamle hjem var smappen såvel som også det.

Bonus nævner

Selvom vi forlod det i det nye hus, var denne pirpære i den varme presse (udsendelse af skab) virkelig en af ​​de mest nyttige bitautomationer i hjemmet såvel som noget, vi stadig ville anbefale.

Og hvis vi skulle bruge et lignende varmesystem på det nye sted (spoiler, vil vi ikke være), så ville vi også købe det fremragende Honeywell Evohome også.

Så det er det. Uanset hvad der ellers blev efterladt eller gik ind i eBay -bunken. Jeg bliver nødt til at tage en beslutning om, hvad det primære system vil være i det nye hjem, såvel som mine koncepter udvikler sig ganske godt på dette tidspunkt. Dog mere om det i et fremtidig indlæg.

Husk at tjekke vores Instagram for at overholde projektet, tjekket resten af ​​de automatiserede House 2.0-blogindlæg samt opdage linkene til alle de produkter, vi har brugt i vores selvbygning.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *