Universal IR Learning Wallplate

“Libra Systems er glade for at kunne annoncere lanceringen af ​​sin WP-2-fjerntliggende Wallplate, for det meste rettet mod markedet for hjemmeinstallation.

Der er en øget efterspørgsel efter slankere og meget mere æstetisk tiltalende installationer, hvor kunderne kræver det enkleste kontrol på vægplader, og alle andre funktioner, der håndteres af håndholdte fjernbetjeninger. WP-2 er en grundlæggende og elegant mulighed, der vil supplere moderne hjem, samtidig med at den tillader infrarød kontrol af fjernudstyr.

WP-2 er designet til lydstyring, og WP-2 er en britisk størrelse vægplade, der indeholder en infrarød modtager, og 3 knapper, der kan lære IR-koder til lydstyrke op, ned og til/fra. Der er også en ‘langpress’ funktion på knappen ON/OFF, der gør det muligt at udløses en separat infrarød kommando -off-funktioner … Med dets output, der enten er tilsluttet direkte til en infrarød emitter eller kablet til branchestandard-kablet IR-distributionssystemer, udsender WP-2 den lærte infrarøde kode, når der trykkes på den rigtige knap. Det fungerer også som et infrarødt repeater-system, hvilket genanvender alle infrarøde kommandoer, det modtager. Flere WP-2-vægplader kan også kables parallelt til grundlæggende multi-room-applikationer. Wallplate fås i rustfrit stål eller hvid finish og har en detailpris på £ 99 Inc moms ”

Www.librasys.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *