Trend: Håndlavede

Ordet “håndlavet”, der bruges til at få mig til at tænke på kløende trøjer og makramé -plantebøjler. Ikke nu-at have stykker, der er enestående og ikke masseproduceret, tilføjer en følelse af individualitet og finurlighed til et rum. Bølgen har sandsynligvis noget at afslutte med, at vores verden bliver et mindre sted: håndlavede afrikanske kurve findes let gennem helt fri handel; Store virksomheder som West Elm støtter lokale kunstnere og sælger et begrænset antal håndlavede produkter; Og Etsy kan prale af tusinder af fantastiske bits og bobs af kunstnere og håndværkere. Hold øje med – den lette blyanttegning i et lokalt galleri eller håndlavet kastetæppe er måske bare, hvad dine værelser mangler.

Jeg må give et råb til min kære vens 10-årige datter, Juliet, der netop har lanceret et websted, der sælger håndlavede dukker. Tjek det på Julietspets.com. Ramme seks små dukker i en skyggeboks og wham, øjeblikkelig kunst i et legerum.

Her er et skud, jeg for nylig tog i West Elm. Disse perlerede kasser er gorgie – ideelle til organisering. Jeg ville elske en flok til badeværelset.

Hold også øje med “I Heart Handmade”, hvor Etsy -sælgere vil samarbejde med West Elm direkte.

Og glem ikke foråret et af et venligt show her i Toronto (fra 30. marts til 3. april) – det er altid en fantastisk kilde til håndlavede fund.

Prøv din hånd på din egen kunst og håndværk – vi har masser af lette projekter i vores DIY -guide.

Fotokreditter: 1. Winklepuss, Juliet’s Pets2. Marty, Juliet’s Pets3. Bandit, Juliet’s Pets4-5. Morgan Michener

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *