household

Aeon Labs driller med Aeotec Z-Wave Plus Doorbell

, så denne er lidt af en drille. Hvis du er på udkig efter en Z-Wave-dørklokke, så lyder det nøjagtigt, hvordan lyder dette …

Indlæs Aeotec-dørklokken med dine foretrukne melodier såvel som inkluderer det til dit Z-Wave-netværk for at genopdage et af de grundlæggende aspekter i hvert hjem. Z-Wave-dørklokken er enkel at konfigurere såvel som helt tilpasses. Skift lydstyrken med korte tryk på den hengivne lydstyrkeknap. Undgå fra en lydtone til en mere ved at trykke på lydstyrkeknappen.

Par dørklokken med din Z-Wave Plus-kompatible gateway-controller for at konfigurere gadgeten eksternt såvel som at inkludere den i scener eller begivenheder med andre elementer i dit netværk. Brug dørklokken til at modregne Z-Wave-aktiveret belysning. Få meddelelser, hver gang nogen ringer din dørklokke såvel som at lade dem bruge en klog dørlås.

Temmelig forbandet tæt, ikke? Systemet tilbydes allerede på en række verdensomspændende markeder såvel som vi spurgte Aeon Labs, når vi måske forventer at se en britisk version så godt som de fortalte os …

Jeg er bange for, at vi ikke har en britisk dato bedst nu. Vi afslutter i øjeblikket en række andre kerne -gadgets til Storbritannien og, meget mere bredt, EU før han fokuserer på en regional dørklokke.

Heartbreaker. Nå ja, noget at se fremad til næste år måske. Har du opdaget en stor Z-Wave-dørklokke? Lad os forstå i kommentarerne herunder.

[Opdatering – Ny version, der nu tilbydes på Amazon]

AEOTEC.com: Flere Aeotec Z-Wave-enheder

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *