Toronto Winter Sæson Stations-konkurrence afslører vindende design

En dampemitterende kano, en syntetisk pelsforet kuppel og en gennemsigtig sauna er blandt de syv vindende design af den anden årlige vinterstationskonkurrence. Kom februar, de interaktive kunstinstallationer, dekorerer kanten af ​​Torontos kystlinje.

Konkurrencen blev lanceret sidste år af arkitekterne hos Raw Design og inviterer nogen til at forny en livredderstation til en kortvarig paviljong i et forsøg på at tilskynde Toronto-beboerne til at glæde sig over deres snedækkede vintersæsonlandskab. I år blev kunstnere og designere bedt om at reagere på Ontario’s alvorlige vintre under temaet Freeze/Thaw. Her er et par af de vindende design.

Et af tre skolebaserede projekter-Steam-kanoen fra en gruppe fra OCAD University.
Besøgende kan klatre op ad en stige ind i maven af ​​en bjørn af Caitlin Brown, Wayne Garrett og Lane Shordee fra Calgary for at finde et kupplet interiør foret med pels.
Sauna af Claire Furnley og James Fox fra Storbritannien er en faktisk opvarmet sauna med en moderne, gennemsigtig facade.
Flow af Calvin Fung og Victor Huynh er et husly til 3D-stjerneformede moduler, der genfortolker iskrystall.
De syv strukturer vil blive installeret omkring livreddertårne ​​fra Woodbine til Victoria Park Avenue i Toronto, der starter 15. februar 2016 indtil 20. marts.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *