Xbox 360 Live for at downloade HD Films

En stor meddelelse fra Microsoft i går aftes har skabt lidt af en opstemning. Xbox 360 Live -brugere vil snart kunne downloade tv -shows og film ved hjælp af deres spilkonsol med den valgfri harddisk for at se Hidef -indhold …

”Brugere af Microsofts Xbox Live Video Game Service vil være i stand til at downloade film og tv -shows fra 22. november – den amerikanske software, som enorme har slået sig sammen med Hollywood Studios for at sælge shows og leje film som sådan South Park og Mission Impossible III.

Xbox Live Service tillader i øjeblikket spillere med en Xbox 360 at downloade filmtrailere og spildemoer. Flytningen griber potentielt Microsoft mod rivaliserende Apple og firmaer som Amazon, der tilbyder video over nettet. Amazon Unbox, fra online shoppingbutikken, blev lanceret i september i år til et dæmpet svar. Dage senere udvidede Apple sin iTunes Music Store for at tilbyde downloads af film og tv -shows til computere og iPods.

Af afgørende betydning afslørede virksomheden også en enhed, der midlertidigt kaldes ITV, der vil streame musik og video trådløst mellem fjernsyn og computere.

Via: BBC -artikel

Den fulde Microsoft -pressemeddelelse …

Se film og tv på din Xbox

Redmond, Washington-on 6. november, annoncerede Microsoft Corp. aftaler med CBS, MTV Networks, Paramount Pictures, Turner Broadcasting System Inc. Indledende lineup på meget mere end 1.000 timers hit -tv -shows og film til Xbox 360 ™ -konsoller i USA ved udgangen af ​​året. Derudover vil Xbox 360 være den første spilkonsol, der bringer standard- og HD -tv -shows og film til kunden gennem digital distribution over internettet.

Fra sin første jubilæum, den 22. november, bliver Xbox 360 den første spilkonsol i historien, der tilbyder HD -tv -shows og film direkte til spillere i deres egne stuer. Xbox 360-spillere vil være i stand til at downloade tv-shows i fuld længde til at eje, og vil være i stand til at leje film gennem download fra Xbox Live® Network, verdenslederen i online distribution af high-definition spil og hjemmeunderholdningsindhold. Denne meddelelse medfører også flere yderligere først:

For første gang vil forbrugerne have en integreret spil- og hjemmeunderholdningsoplevelse på en spilkonsol, herunder downloadbar HD -tv -programmering og film. Dette nye indhold i fuld længde tilføjer det stadigt voksende antal valg, som spillerne har på deres Xbox 360-konsoller, uanset om de vil spille spil, spille en film på DVD eller se et downloadet program i enten standard eller high definition.

For første gang vil CBS tilbyde high-definition download-to-own tv-shows inklusive CSI, Jericho, Numb3RS og endda remasteret klassiske Star Trek-episoder! Spillere kan købe en episode og se den så adskillige gange, som de vil.

For første gang på enhver spilplatform leverer NASCAR.com download-til-own-kondenserede versioner af Select NASCAR Nextel Cup Series-løb fra Race Rewind.

Også for første gang vil Supreme Combating Championship stille 50 af sine mange intense kampe til rådighed til download såvel som udvalgte episoder fra den originale sæson af Supreme Fighter Reality Series.

”Denne banebrydende meddelelse er en sejr for alle,” sagde Peter Moore, virksomhedens vicepræsident for det interaktive hjemmeunderholdningsfirma hos Microsoft. ”Det forbinder vores partnere med en af ​​de mest efterspurgte publikum inden for hjemmeunderholdning i dag og tilbyder endnu større værdi til vores Xbox Live -samfund, så de kan glæde sig i de spil og hjemmeunderholdning, de ønsker, når de vil have det.”

Den indledende lineup af tv -shows og spillefilm, der er tilgængelige til download, vil omfatte et voksende katalog over populære hits. Eksempler på, hvad der vil være tilgængeligt inden årets udgang, inkluderer:

Robot Chicken og Aqua Teen Teen Hunger Force fra Cartoon Network’s voksne svømmetur.

CSI, Survivor og Remastered Episodes of Classic Star Trek fra CBS.

Emmy og Peabody Award-vindende komedie South Park og Chappelle’s show fra Comedy Central.

Den virkelige verden og pimp min tur fra MTV.

Avatar: Den sidste Airbender og SpongeBob SquarePants fra Nickelodeon.

Skyland og Nicktoons Network Animation Festival fra Nicktoons Network.

Mission: Impossible III, Nacho Libre og Jackass: Filmen fra Paramount Pictures.

Karpokalypse og løftede tagene fra Spike TV.

Race Rewind tilbydes af NASCAR.com.

Vælg episoder af den originale sæson af Supreme Fighter Reality Series og UFC: Al adgang fra UFC.

At bryde Bonaduce og Hogan ved bedst fra VH1.

Matrix, Superman vender tilbage, og Batman Forever fra Warner Bros. Home Entertainment.

xbox.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *