household

Denne moderne SoHo Loft er et tusindårs drømmområde

sammen med sin eftertragtede Soho-adresse, dette rum har uanset hvad en årtusind er i et moderne loft: hvidmalte murvægge, sprøde hvide gulve samt sort indrammet Vinduer, der lader et væld af naturligt lys ind. Tilføj skandi-stil finish, industriel belysning såvel som trendledede møbler, såvel som du har et slankt, monokromatisk rum, som enhver type tyve-noget gerne vil online i. Trin inde i det drømmende loft, designet af Jennifer Wagner Schmidt i partnerskab med Elevate Style Collective, såvel som du vil se, hvorfor det er hver årtusinders drømmeadresse.

Da han valgte på loftets æstetiske, valgte Jennifer en åben, storbyfølelse. ”Jeg har bemærket et mønster mod en” mindre er mere ”tilgang, når det kommer til design,” siger hun.

Jennifer valgt til at dække hele væggen over ovnen i en ren hvid togfliser samt valgte at installere skabe på nøjagtigt samme væg. ”Øvre skabe ville have fået køkkenområdet til at se så godt ud,” siger hun. “Åbne hylder, der flankerer på hver side af hætten, holder udseendet såvel som stadig den nødvendige lagerplads.”

I en lignende bevægelse valgte Jennifer glasfronter til køkkenets øverste skabe for at sikre, at den mørke finish ikke ville overvælde designet. For en unik accent blev bagsiden af ​​hvert skab udstyret i togfliser (ikke vist).

Denne delta-vandhane i industriel stil viser bekvemmeligheden ved berøringsinnovation samt forenkler madlavning i køkkenet. En dekorativ tud drejelig afsluttet på loftets signaturpantone -farve, enkelt malt, tilføjer et strejf af karakter til et ellers utilitaristisk objekt.

Black Matte har endt med at blive gradvist stilfuld i design såvel som dens overflade på dette køleskab gjorde det muligt for Jennifer at beskytte loftets indretningsskema. ”Det er funktionelt, æstetisk tiltalende såvel som sammenhængende med resten af ​​køkkenområdet,” siger hun.

Det originale pantry havde en dobbeltdør til at opdele den fra resten af ​​køkkenet. For at opdatere udseendet installerede Jennifer en brugerdefineret tre-panel stalddør fra Jeld-Wen. En stribe, der er malet i enkelt malt, viser interesse for detaljer såvel som tilføjer et samlende touch.

Ved 25 meter lang har stuen – overfor køkkenet – en fantastisk væg af vinduer. Forudsat størrelsen på rummet valgte Jennifer at producere to symmetriske siddepladser, der ville maksimere ydeevnen såvel som at forhindre området i at føle sig koldt.

Identiske shag-tæpper såvel som dobbelt faux-læder sofaer i en karamelletone balanserer området samt forbedrer stiltemaet. En stor pejs muret malet i en sprød hvid efterligner det æstetiske i køkkenets metro-flisebelagte væg samt tilføjer tekstur.

På hver af stuen to loftsventilatorer er Hunter Cages-færdige i enkelt malt-forskellige tilføjelser.

”Soveværelsesstilen er enkel, ren såvel som minimal,” siger Jennifer. Hun lagde tæpper såvel som puder for at varme op den reserve æstetik. Dørhåndtaget har ligeledes loftets signaturfarve såvel som en sommerfuglstol i en lignende karamelfarvetone bringer det æstetiske i hele rummet.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *