En kort definition og historie af RJ45 -stik

RJ45 -stik er blevet allestedsnærværende i den moderne verden. ‘RJ’ -delen står for Registreret Jack. En registreret Jack er en standardiseret grænseflade, der bruges til at forbinde kablingen i netværk. Der er en række registrerede stik, hver med et lidt andet design afhængigt af den slags kabling, der er tilsluttet, og forskellene i disse standarder afgrænses af tallene efter ‘RJ’; For eksempel ‘RJ11’ eller ‘RJ45’. For at få et klarere billede af dette interval skal du prøve at se på RJ45-stikket leveret af RS-online.com.

De originale RJ45 -stik blev brugt til at oprette forbindelse til telefonnetværk. Efterhånden som computerteknologi udviklede sig, blev der udviklet en standard måde at forbinde modemer til telefonnetværk på, og det originale RJ45 -stik blev udviklet til denne opgave. Arrangementet af stifterne i Jack gjorde det muligt at bruge standardtelefonledninger til at transmittere data, både til og fra modemet. På tekniske termer havde de originale telefon RJ45 -stik en 8P2C -række stifter, hvilket betyder, at kun to af de midterste positioner i matrixen var ledere.

Efterhånden som computernetværk udviklede sig, blev en ekstremt lignende standard fysisk grænseflade brugt til forbindelse, 8P8C. Som du måske gætter, indeholder 8P8C ledere i alle 8 midterste positioner. Denne forskel er ganske subtil for det blotte øje, og takket være ligheden mellem den originale 8p2c RJ45 og den nyere 8P8C RJ45 blev navnet RJ45 den standardmåde til at beskrive 8P2C -stik, For at forbinde din computer til dit modem). For mere information historien om RJ45 -stik, prøv at se på :.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *