Stilen data – Ja, du kan blande striber samt udskrifter.

Ciao Bloggisti,

Jeg forstår matchende gardiner, tapet, samt endnu sengetæpper har et øjeblik. Jeg tror, ​​denne stil kan se charmerende i en Manhattan traditionel seks soveværelse eller et hus i det engelske landskab. Generelt dog, jeg er ikke en fan af hvad indretningsarkitekter / dekoratører henvise til, i ekstremt tekniske termer, som matchy-matchy.

Indtil videre har vi brugt en stor del af neutrale samt faste farver i vores projekter. Jeg forsøger at eksperimentere meget mere, når det vedrører mønstre, især blande dem. Det er svært, da der er en fin linje mellem Granny stilfuld samt et rum, der ser dateret.

En af mine klienter har en smuk stribet sofa. De nuværende dekorative puder er en helt blå, at hun gerne vil ændre. usædvanligt mig selv, jeg begyndte at trække udskrifter. Hendes hus har traditionelle linjer samt et par antikviteter blandet med moderne kunst. De solide puder på sofaen helt forsvundet.

Noget som dette fra Designers Guild ville gøre puder stikker ud en masse mere uden overvældende sofaerne:

Jeg kan lide striber. De er en fantastisk mønster at blande med, da de er grundlæggende såvel som grafisk. Det kan synes mærkeligt at placering af en stribe i et rum, der har blomsterprint, men prøv det. De grafiske linjer i striberne vil hjælpe jorde rum.

Hvordan at sikre, at rummet ikke ligner en rodet rod? Farve, farve, farve. Dette soveværelse af mark D. Sikes er en bedste eksempel.

Foto: Ist Dibs
Striberne på stolene går smukt med blomster print på dynen. billede en blomstret mønster på stolene. Jeg tror, ​​det ville være metode samt meget.

Der er en hel del foregår i dette område dog farvekombination (og omfanget af møbler) gør det afslappende.

Nedenfor en stærk teknik fra Steven hængejerns. Gorgeous.

Foto: Steven hængejerns

Chokoladebrun samt blå fra Sheila Bridges. mærke til præcis, hvordan de trykte i gardinerne er nøjagtig den samme farve som stribe. Smuk. solide gardiner med denne type af sofaen ville have gjort området samt formelt for en ung enlig kvinde.

Foto: Sheila Bridges
Det er klart, jeg har farven blå på mit sind.

Del dette:
pinterest
Facebook.
Twitter.
tumblr

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Style Data – Standard Interiors er backjanuary 10, 2018in “Arkitektur”
Jeg gik tilbage til Cali – La Cienega Style Quarter – Legends 2015may 26, 2015in “Agd”
Stilen data – Noget Gotta Give, Fifteen Years LaterApril 18, 2018In “Design”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *