Min Ciao Bella interview med JJ Martin, skaberen af ​​La dobbelt J

Buongiorno a tutti!

Erica Firpo s Ciao Bella har udgivet mit interview med JJ Martin. Ja, det er sandt, jeg rave om hende samt hendes mærke ofte men jeg forstår meget første hånd, præcis hvor hårdt det er at være iværksætter i Italien. Hvad JJ har produceret er utroligt.

Det var virkelig en nydelse at sidde ned med denne ekstremt faglærte såvel som dynamisk dame til at gå over indretning, kreativitet, samt at leve i Italien.

To The Max: udvikle Milanos La dobbelt J Store

Mursten samt mørtel maksimalisme

Når jeg læser LaDoubleJ (disse storslåede vidtgående kjoler fra JJ Martin, kunde Sankt af Mønstre) skulle åbne sit allerførste detailbutik, kunne jeg ikke vente med at se sine interiører, ikke bare fordi jeg er en dekoratør dog ligeledes som en fan af JJ Martin pulserende mærke. Som held samt service ville have det, jeg var nødt til at rejse til Milano for at opfylde med en ny kunde. samt Erica, forståelse for, at kontrollere de nye La dobbelt J butikken var en ”must” på min liste, spurgte mig, om jeg kunne komponere om butikken. JJ var nådig at skabe sig lang tid i hendes hektiske rutine at sætte sig ned med Ciao Bella til at gå over den stil af hendes nye butik samt hendes varemærke.

Arlene Gibbs: allerførste spørgsmål. Hvad påvirket dig til at åbne en egentlig butik, mursten samt mørtel, i dette øjeblik, hvor alle vi høre, er, at detailhandlen er død. Det handler om e-handel. ingen går til butikkerne længere.

JJ Martin: Ja, vi startede som en direkte til forbruger tjeneste samt en på internettet service, så jeg er helt enig med det. Jeg tror ikke, det giver mening overhovedet, disse mærker, der blev udviklet på mursten samt mørtel med tre hundrede butikker rundt om i verden. Det føles ikke længere hensigtsmæssigt, især disse cookie cutter butikker, der alle ser det samme. Når du scanner disse gader, kan du ikke engang se forskel. De har alle hvide vægge, virkelig stærkt lys, krom eller guld finish.

AG: Du kan være på Rodeo Drive.

JJ: Du kan være hvor som helst. Så et stort netværk af butikker var aldrig min vision vil heller ikke være. Men vi stirrede i denne bit showroom i Milano, som var vores showroom, vores atelier, vores kontor, vores systue, alt, såvel som vi også sælger tøj på ekstremt begynder derfra. Det faktisk kunne lide fem ting. Hvad vi holdt høre fra folk hele tiden var, ”har du ikke en placering, vi kan prøve på en masse mere tøj?”

Til tjekket ud resten af ​​interviewet, klik HER.

Billeder venligst udlånt af La dobbelt J.

Del dette:
pinterest
Facebook.
Twitter.
tumblr

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ti år tilbage jeg overført til Rom, ItalyApril 4, 2018In “AGD”
Kunst samt design med Ariella – TorinoOctober 12, 2016In “arkitektur”
Chatte med Ciao Bella! 10. marts 2021In “AGD”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *