household

Gennemgang: Logitech K400 Wireless Touch Keyboard

En nylig pc udviklet til et specielt job (mere om det, der kommer snart), bragte et krav om et praktisk alt-i-en trådløst tastatur såvel som musen.

Logitech K400 Wireless Touch -tastatur var netop det, vi ledte efter, såvel som dens kompakte størrelse (ca. 36 cms x 14 cm) håndteres stadig for at integrere en anstændig størrelse berøringsplade.

Tilslutning af K400 til din pc er et stik såvel som afspilningsopgave ved hjælp af den lille USB -modtager – dens lave profil er især velkomne, hvis du bruger den på en bærbar computer. I vores situation er det i en desktop -maskine såvel som den inkluderede plugin extender gør det muligt for det at sidde ude fra alle de andre stik på bagsiden, og sandsynligvis hjælpe RF -forplantningen lidt såvel som at gøre det mindre fiddly at fjerne.

Denne enkelt 2,4 GHz “Unifying” USB -modtager giver dig mulighed for at tilføje så meget som 6 Logitech -gadgets (tastaturer, mus, trackballs, touchpads osv.). Logitech citerer en række så meget som 10 meter så godt som vi opdagede, at det fungerede pålideligt i vores omgivelser.

Packpad er multi-touch aktiveret såvel som inkluderer support til Windows 8 Edge-bevægelser. Ud over museknapperne direkte under sporingspuden er der en tankevækkende placering af museknappen i øverste venstre hjørne af tastaturet. Dette giver dig mulighed for at holde systemet tohåndede, hvile din højre tommelfinger på berøringspuden såvel som din venstre på denne museknap – se nedenfor.

Hemmelighederne har anstændige rejser, og der er mediekontrol hemmeligheder for leg, lydstyrke op, lydstyrke osv. Der er ingen separat nummerpude (men det er usandsynligt, at du køber dette til et Excel -regnearkmaraton) såvel som der ikke er nogen baggrundsbelyst ( Selvom det tilbydes på K400s enorme søskende – Logitech K830)

Håndbogen lover en ‘et års batterilevetid’ fra de 2 x Duracell AA -celler, der er inkluderet i boksen (godt gjort Logitech) samt en tænd/sluk -switch på bagsiden af ​​systemet hjælper med at spare strøm, når du er væk .

K400 er perfekt til opholdsrummet Sofa Surfer såvel som det endda fungerer med nogle kloge tv’er såvel som spilkonsoller. Tilbydes i sort (og hvidt til dit køkken) fra under £ 30.

Fås fra Amazon

Salg

7.931 anmeldelser

Logitech K400 plus trådløst berørings-tv-tastatur med enkel mediehåndtering samt indbygget touchpad, HTPC-tastatur til pc-tilsluttet tv, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, QWERTY UK Engelsk design-Sort

Medievenlig: K400 Plus Wireless Touch TV-tastatur giver dig integreret, behagelig styring af din pc-til-tv-underholdning, slippe af med rodet på et separat tastatur såvel som mus
Plug-and-play: Bare tilslut den samlende modtager i en USB-port såvel som det trådløse berøringspad-tastatur er parat til at gå; Skift kontrol med Logitech Choices Software Application for at gemme foretrukne indstillinger
Power-packed: Udviklet med afslappet administration i tankerne har dette trådløse tv-tastatur en pålidelig såvel som lang batterilevetid på så meget som 18 måneder (2), inklusive en tænd/sluk-knap for at hjælpe det med at vare endnu længere

£ 28.99

Køb på Amazon

Logitech.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *