Klassiske Chevron -tæpper

Chevroner har toppet i popularitet for nylig, og masseforhandlere har noteret sig. Sammen med den græske nøgle dukker Chevron op overalt i design, blandet med enhver stil. Det er vidunderligt, fordi det tilføjer en grafisk, geometrisk kvalitet til et rum. Men i stedet for at være groovy og retro, har Chevroner en cachet af historie og klasse.

Her tilbyder jeg dig, mine budgetkyndige venner, to muligheder:

Den første mulighed, fra Style Maven Madeline Weinrib i NYC. Hendes design er alt det rasende i hver designmag derude. (Tibetansk sort / hvid zig zag -tæppe, 6 ‘x 9’ til 9 ‘x 12’, $ 7.778 til $ 15.554 gennem y & co. Tæppe & tekstil.)

Den anden mulighed er fra vores venner på West Elm, nyt i det canadiske detaillandskab. (Zigzag Rug, 2 ‘x 3’ til 8 ‘x 10’, $ 39- $ 459.) Skalaen for dette uld/bomuldsbudgettæppe er større end Madeline’s, men ikke mindre stilfuld. West Elm afbryder dette mønster, så tjek med din nærmeste placering på lager.

Uanset hvilken du vælger, vil disse Chevron-mønstrede tæpper tilføje stil og stof til selv det mest ho-hum-rum. Deres grafiske linjer tilføjer meget tiltrængt Zing-og man vil ikke zap din bankkonto.

Fotokreditter:
1. Fra StyleCourt
2. Madeline Weinrib tibetansk sort / hvid zig zag tæppe
3. West Elm Zigzag Rug

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *