Anmeldelse: Aeon Labs Aeotec Z-Wave Plus Multisensor 6

Vi har haft et AEON LABS Z-Wave Multisensor 6 siden sommeren og med den nylige tilføjelse af et SmartThings-hub i det automatiserede hjem er vi endelig i stand til at Test det.

I modsætning til så mange smarte hjemmeprodukter gennem årene ser denne enhed godt ud, og et hurtigt besøg på AEON LABS -webstedet viser, at de er interesseret i design.

Sensoren er en optimal størrelse, lille nok til at være diskret, stor nok til ikke at være fiddly eller lave omkostninger.

I kassen

Foruden selve enheden er der en USB -strøm, der fører til at køre den fra hovedledningen. Du skal medbringe din egen USB -strømforsyning og batterier (2 x CR123A) er heller ikke inkluderet (AEON LABS hævder op til 2 års batterilevetid). Når sensoren køres på USB-strøm, fungerer sensoren i en avanceret tilstand, der giver temperatur, fugtighed og lysaflæsninger i ‘realtid’.

Det er vigtigt, at det også kommer med sin egen monteringsarm, noget der typisk udelades med lignende sensorer. Det er lille, og selvom det ikke er perfekt justerbart i alle akse, vil det være tilstrækkeligt for de fleste. Det er letvægt (74g) betyder, at det også kan monteres med det inkluderede dobbeltsidede klistret tape for nemheds skyld.

Der er også et valgfrit recessor tilbehør til rådighed for at lade det monteres lodret i et loft.

I brug

Der er lidt indrykk på bagsiden eller plastikskallen på multisensoren, og først er det svært at forstå, hvordan dette kan gøre noget. Men det trykker på en knap på bagsiden af ​​PCB for at starte Z-Wave-inklusionstilstand. Vores SmartThings Hub fandt Multisensor 6 med det samme.

Relateret: Smarttiles Dashboard til SmartThings

Så hvad kan multisensoren måle? Det er en talentfuld lille fyr, og det kan give de følgende seks læsninger …

Bevægelse
Temperatur
Fugtighed
Lysniveau
Vibrationer
Ultraviolet

Vi besluttede at bruge det i vores køkken, primært for at bringe et lys på, når der er bevægelse (120 ° PIR) samt overvåger temperaturen derinde.

Vi har flere temperatursensorer i nogle værelser nu, og de er generelt inden for en halv grad af hinanden. Multisensor 6 ser imidlertid ud til at læse omkring 5 ° C varmere end det burde i det automatiserede hjem. Dette ser kun ud til at ske, når det drives af USB -blyet, ikke batterierne. Antagelig opvarmes noget internt med enheden, når du bruger USB -strøm og kaster den ud af klodset.

Med Lux ​​-niveau -læsning kunne du oprette nogle mere finkontrollerede belysningslogik i stedet for blot at stole på et mørkt eller let flag. Fugtighedsværdien kunne tilføje nogle logik til badeværelsesfans og affugtere.

Det er svært at vide, hvilke controllere der understøtter “ultraviolet” sensor (men det er en helt anden historie), og endda hvad du virkelig ville gøre med de UV -indeksdata, hvis du havde det.

Vibrationer detekteres med den ‘seismiske sensor’, og dette anvendes også til at detektere manipulation.

M6 bruger den nyeste Z-Wave Plus 5. generations chip-sæt, hvilket giver den forbedret batterilevetid, trådløs rækkevidde, båndbredde og sikkerhed.Aeotec siger, at dens signaler nu når 50% længere (op til 150 meter) og er 250% hurtigere. Det har været helt pålideligt, siden vi føjede det til vores Z-Wave Mesh Network. M6 er IP20-klassificeret, og AEOTEC siger, at du kan bruge det udendørs til 5 ud af sine 6 funktioner (bevægelsessensoren er den, de ikke støtter til udvendig applikationer).

281 anmeldelser

Aeotec multisensor 6, Z-bølge plus 6-i-1 bevægelse, temperatur, fugtighed, lys, UV, vibrationssensor, intet batteri, hvidt

6-i-1 Z-bølge plus multisensor: bevægelse, fugtighed, temperatur, lys lux, UV, vibrationssensor.
2 års batterilevetid. Bevægelsessensor: Med et 5 meter sortiment og et 120 graders synsfelt
Super-lille på 1,8 inches. Kan installeres i hjørnet, væggen, på hylde eller i nedsluttet.

£ 42,87

Køb på Amazon

Aeon Labs Multisensor 6 er smuk, billig og smart. En næsten perfekt Z-Wave PIR og temperatursensor med belønningen af ​​vibrationer, fugtighed og lysniveau kastet ind.

aeotec.com: Tilgængelig fra Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *