household

Enocean Wireless Batteryless House Automation introducerer på T3 Wise House Show

“Enocean er et revolutionært trådløst og batteriløst sensationssystem, der etablerer sig som den grundlæggende til trådløs automatisering i industribygninger.

Men innovationen er på samme måde passende til boligbrug. I sandhed er Enocean -produkter allerede i brug i britiske huse, hvor fremstillinger af sådanne Aqualisa bruger det til at aktivere sit digitale brusebad fra så meget som 30 m væk … Enocean adskiller sig radikalt fra andre trådløse system Termiske kilder til at drive sensorerne i en bygning.

For eksempel udnytter en switch den mekaniske energi, der er produceret ved at trykke på den til at styre belysning, solblinds såvel som andre elektriske belastninger. En klimasensor bruger et lille solcellepanel til effekttemperatur såvel som fugtighedsaflæsninger.

Der er mange fordele ved at udnytte Enocean Innovation, herunder:

Ingen switchkabling; som markant reducerer installationstiden og gør Enocean -sensorer perfekte til listede bygninger

“Stick-on montering”, der muliggør fleksibilitet til placeringssensorer på glasvægge, stenfasader og træpaneler

Ingen vedligeholdelse af batteri

Interoperabilitet mellem forskellige producenters produkter

Enocean -løsninger findes til belysning, opvarmning såvel som sikkerhed. Dens vedligeholdelsesfrie høje kvaliteter betyder, at det bruges i en lang række nye applikationer fra en sædesensor, der aktiverer belysning, til at kontrollere lerduefælder!

Automationsløsninger-Enocean er i modsætning til trådløse teknologier som Z-Wave & Zigbee en ægte løsning med over 100.000 sensorer installeret. Enocean er ekstremt i stand til at tilfredsstille styringsbehovene i et moderne automatiseret hus ved at levere løsninger til belysning, opvarmning såvel som sikkerhed.

Som alle trådløse løsninger er der sendere [sensorer og switches] såvel som modtagere [aktuatorer]. Sensorer såvel som switches sender deres tilstand til aktuatorer, der skifter elektriske belastninger. For specifikke løsninger kan 30 sendere knyttes til en modtager såvel som generelt kan en sensor knyttes til et ubegrænset antal modtagere.

Belysningskontrol: ON/OFF, dæmpning, humørindstillingsaktuatorer kan være loft, i væg såvel som forbrugersystem monteret.

Klimakontrol: Lukket loophåndtering af både opvarmning såvel som kølesystemer

Blindkontrol: Løft/lavere fra vægafbrydere, håndholdte fjernbetjeninger såvel som lysniveauer uden for

Sikkerhed: Dør såvel som vinduesensorer

Enocean kan hurtigt integreres i KNX/EIB -systemer samt IP -gateways såvel som intelligens. ”

www.enoceansshop.co.uk [nu www.knxshop.co.uk]

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *