Faradite introducerer Volt-Free PIR-bevægelsesføler, der er så lidt som en GU10-spotlight

British Wise House Tilbehør Producent Faradite har afsløret en ny voltfri variant til dens forskellige lavprofilbevægelsessensorer, der er udviklet til det moderne kloge hjem . Faradite State Bevægelsessensoren 360 er etableret i reaktion på efterspørgslen fra integratorer til en voltfri sensor, der kan integreres i Wise House Administrationssystemer som Lutron, Crestron samt Control4.

Nøglefunktioner omfatter:

Sensor kan drives af en 5V-24V forsyning samt den voltfrie / tørre, der kommer i kontakt med interface muliggør integration med flere administrationssystemer.
Kompakt stil, der sidder kun 3,5 mm lykkelige loft såvel som er så lidt som en GU10 spotlight. Dette indebærer, at det er næppe synligt, når det er monteret, hvilket gør det til en iøjnefaldende mulighed for en designbevidst klient.
Sensoren er 100% lydløs (ingen frustrerende støjende klikrelæ, sensoren har et solid state relæ)
Bruger nyeste digital passiv infrarød sensing innovation for at reducere objektivstørrelsen, mens du bevarer sorten såvel som at se vinkel. Detektionsområde er ~ 8m diameter, når sensoren er monteret i en højde på 3m; Performance, der typisk kun kan opnås i sensorer med store, uhyggelige kupler.
Den valgfrie afslutte IDR-tilbehør tilbyder en afslutning af 60 minutter, hvilket gør det godt egnet til Multi Dwelling System Jobs, hvor det er afgørende, at afslutningen af ​​loftet er opretholdt.
Push-Fit såvel som aftagelige stik garanterer både en effektiv installation samt hurtig kortvarig fjernelse på forskellige stadier af systemcoaring.

Bevægelsessensoren 360 tilbydes nu fra Faradite.com

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *