household

Convergent Living leverer C-Bus Chauffeur

“Home Control Specialist Convergent Living har annonceret, at Clipsal C-Bus-chaufføren nu vil integreres i sine ledsagende økosystemer eller forudindførte delsystemdrivere. Virksomheden siger, at dette indebærer, at C-Bus-installatører kan have en problemfri, integreret IP-baseret belysningskontrol SmartScreen uden at have brug for yderligere udstyr eller servere.

“Companion Whole Home Control Appliances inkorporerer” Best Of Breed “-undersystemer og Clipsals C-Bus er bestemt et system med global respekt og anerkendelse”, sagde konvergent levende administrerende direktør, Craig Slawson.

”Nu har fagfolk et valg om at udnytte komfortkontrolpanelet (eller klipvariant) til sikkerhed, dørtelefon, C-Bus-belysning og Honeywell HVAC eller tilslutte ledsagerens berøringsskærme direkte gennem seriel til C-Bus-systemet og gearingssikkerhed, HVAC fra Andre præintegrerede partnere … plus audio i flere værelser, medieservere, vejrstationer, pool/spa-kontrolgardiner/persienner og meget mere på en enkelt smartscreen ”.

Virksomheden har også netop modtaget et patent for at dække sine smartscreen -kontrolarkitekturer: ”Vores ledsager -berøringsskærm ud af boksstikket og spillet leverer er allerede en distinkt metode til massemarkedets implementering. Tilføj patentet, der dækker integrerede platforme med henblik på hjemmeautomatisering og kontrol, og vi har defineret vores fodaftryk på markedet for omkostningseffektive hjemmekontrollører, ”siger selskabsudviklingsdirektør Mario Papadopoullos. ”Kontrol af WMC og X-Box 360 gennem vores (Linux-baserede) platforme multiplicerer patentets gearing til vores levering, da vi er i stand til at tilbyde en meget rimelig pris, der er distribueret AV-system, der er drevet gennem en Windows / Linux Best of Breed Mix,” tilføjede han. ”Vi er bestemt meget glade for at se dette indledende patent komme til udførelse” sagde konvergent levende præsident, Craig Slawson. ”Vi var tidlige pionerer i introduktionen af ​​IP-baserede kontrolsystemer, der udnyttede de indlejrede arkitekturer, som vores team hjalp til at opfinde i slutningen af ​​1990’erne, og selvom patentprocessen er dyr og vanskelig, er det værd at beskytte innovative, branche-skiftende produkter som ledsager hele hjemmekontrollere. ”

www.convergentliving.com: Via: Smarthousenews.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *