household

Automated House 2.0 – #12 Loxone vil drive vores nye kloge hjem!

Vi har dækket Loxone Wise House -produkter i betragtning af det 2011 såvel som jeg altid har set på systemet med et misundeligt øje. Så jeg er virkelig begejstret over at afsløre, at vi passer til et detaljeret Loxon -system i det nye Automated House 2.0!

Det vil sandsynligvis ikke komme så meget af en overraskelse, at vi har valgt Loxone, hvis du har overholdt sammen med vores nylige rejse til Østrig såvel som vores ophold i Theshow House

Denne oplevelse var usædvanligt fordelagtig såvel som min meget bedre halvdel, der har nulrenten for tech, så alle fordelene ved et passende klogt hus -system. Hun er virkelig så ekstatisk som mig nu til at installere Loxone i det nye hus.

Hvorfor loxone

De 2 årtier, som vi boede i vores sidste hjem, cementerede bestemt mit synspunkt på House Automation Technology, da jeg prøvede et væld af forskellige kloge hussystemer gennem årene.

Loxone Miniserver

Mens nogle produkter var virkelig gavnlige (her er dem, vi tog med os), bragte mange andre forværring såvel som skuffelse. Hvordan kan teknologi, der er skabt til at forenkle vores liv såvel som spare tid, så ofte gøre det nøjagtige modsatte? Hardwarefejl, inkompatibiliteter, kort batterilevetid sammen med al den generelle tinkering, der er nødvendig for at holde tingene i fungere, ofte konspireret for at gøre det svært at online med.

Denne gang ønsker vi noget meget mere professionelt, pålideligt såvel som diskret. såvel som ligeledes noget, der har meget mere autentisk automatisering indbygget, snarere end bare at være en fjernbetjening.

De fleste kloge huskonfigurationer efterårsfulde integrationsproblemer. Ud over at huske, at selv at vælge en ret åben ‘standard’ ikke sikkerhedsforsikring.

Så gennem årene er jeg kommet for at se den proprietære karakter af Loxon for at være en af ​​dens største styrker. Dette er produkter, der garanteres at arbejde sammen, problemfri.

Planer

I planlægningsfasen af ​​vores job har vi arbejdet omhyggeligt med Loxone -partner, Scott McMurray fra Epitome Living. Jeg vil tale meget mere om Scott såvel som symbol i et fremtidig indlæg, men i øjeblikket kan jeg oplyse, at det har været fantastisk at være i stand til at hoppe koncepter fra ham såvel som at drage fordel af al hans blændende loxone -ekspertise.

Næste gang

Så der er vi, interessante tider fremover. Der vil være masser af dybdegående loxon-artikler, der kommer din metode i de kommende uger, når vi afslutter planerne for systemet såvel som at arbejde med de allerførste såvel som andet rettelser. For nu er det dog at overholde os på Instagram for at sikre dig, at du ikke går glip af noget.

www.loxone.com

Husk at tjekke vores Instagram for at overholde projektet, tjekket resten af ​​de automatiserede House 2.0-blogartikler samt opdage linkene til alle de produkter, vi har brugt i vores selvbygning.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *