household

Frimærkehistorie: Hvordan mit Flickr -foto blev brugt af Royal Mail til nyt 1. klassestempel

Jeg håber, du vil tilgive min overbærenhed denne ene gang, mens jeg fortæller en historie, der ikke er smart hjemrelateret.

Kontakt

Denne historie begyndte med en besked, jeg fandt i min spam -mappe sidste sommer, hvor jeg spurgte om et foto, jeg havde sendt til min Flickr -konto.

Først troede jeg, at det bare var dit regelmæssige phishing -forsøg, men lidt research på Google og LinkedIn overbeviste mig om, at det virkelig var fra Royal Mail.

Efter nogle frem og tilbage var det klart fra den første kontakt i juli 2016, at mit foto kun var en af ​​flere på en shortlist, der blev overvejet til et nyt sæt frimærker. Det blev forklaret, at der var andre forhindringer at komme over, før jeg ville finde ud af, om det faktisk ville blive brugt eller ej.

Grønt lys

Efter et irriterende par måneder hørte jeg endelig tilbage fra den dejlige dame på Royal Mail i november sidste år. Hun fortalte mig, at de havde prøvet mange forskellige skud, men kom tilbage til mine. Hun bekræftede, at mit foto var blevet valgt med det sidste skridt, der havde set de frimærker, der blev taget til dronningen til endelig godkendelse.

Det foto, der næsten ikke var det

Men dette er måske aldrig sket, ikke kun fordi den første meddelelse så let kunne have været savnet i min spam -mappe, men fordi jeg næsten ikke tog billedet i første omgang.

Det var en solrig aften tilbage i juli 2013, og jeg kan huske det tydeligt. Vi havde afsluttet den smukke gåtur fra Portballintrae, over Runkerry Beach og langs klipperne til Giants Causeway.

I 2013 pakket jeg min Canon EOS 60D og irriterede uden tvivl min bedre halvdel såvel som det andet par med os og stoppede så ofte for at tage billeder af den fantastiske udsigt. Hvis du aldrig har været i Nordirland, er det på tide, at du har besøgt dette enestående lille sted, især Nordkysten med sin UNESCOs verdensarvsliste og mange Game of Thrones -placeringer.

Da vi vendte sig ind i landet og passerede besøgende Center på vej mod hjemmet, så jeg tilbage og troede, at National Trusts bygning så utrolig ud i aftenen sollys med sine symmetriske linjer og lange skygger mod den klare himmel. Jeg diskuterede, om jeg skulle irritere alle igen eller bare gå på.

I sidste ende undskyldte jeg og løb tilbage og tog billedet. Jeg er taknemmelig for, at jeg gjorde det

Frimærkesættet

Det 10 frimærkesæt fejrer ekspertise inden for moderne arkitektur og teknik i England. Frimærkerne vil være til salg i 12 måneder.

Så jeg har været nødt til at indeholde min begejstring i over et år nu, ikke rigtig sikker på, om jeg kunne tro det, indtil den dag, frimærket var i min hånd.

Og den dag er i dag. Tak Royal Mail!

Min Instagram: My Flickr: My 500px: Royalmail.com: The Giant’s Causeway

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *