household

Insteon-kompatibel trådløs fjernbetjening

“Kontroller enhver Insteon-kompatibel enhed eksternt med denne trådløse fjernbetjening-har du nogensinde ønsket, at du kunne kontrollere belysningsscener med en håndholdt fjernbetjening fra komforten i din sofa?

Remotelinc er den første trådløse fjernbetjening, der sender Insteon-kommandoer til din belysning og apparater for at kontrollere dem eksternt og dreje enhver Insteon-kompatibel enhed i dit hjem til og fra ved en tryk på en knap. Du kan endda oprette flere belysningsscener og svage lys til romantiske niveauer med denne nyttige trådløse fjernbetjening, der passer i din hånd. Der kræves et AccessPoint til brug af Remotelinc og sælges separat.

Hvordan det fungerer-Remotelinc sender kommandoer gennem RF til et AccessPoint (sælges separat), et plug-in-modul, der broer disse kommandoer til Powerline for at levere strøm- og scenekommandoer til Insteon-kompatible enheder i hele huset. Remotelinc kan kontrollere op til seks lys eller grupper af lys, der er forbundet til dit Insteon -netværk; Hvert tilsluttet lys skal kontrolleres af en Insteon-kompatibel switchlinc eller tilsluttet en lamplinc.

For at kontrollere en ventilator skal du starte en kaffepottebrygning eller sætte ethvert andet apparat til at tænde eller slukke, tilslutte den til en apparalcelinc. Remotelinc drives af de fire inkluderede AAA -alkaliske batterier; Det vil også fungere med genopladelige batterier (sælges separat). Nem opsætning
Remotelinc kan indstilles på mindre end fem minutter for at kontrollere enhver tilsluttet enhed eksternt ved hjælp af en let “plug and tap” -opsætningsproces.

For at kontrollere “linket” enheder kan du trykke på en af ​​Remotelincs knapper på eller fra, eller du kan holde en knap for at lysne eller dæmpe. Hver af de seks tænd/sluk -knapper på Remotelinc kan indstilles til at kontrollere hvert lys eller kun et lys i hjemmet eksternt for at skabe dramatiske belysningsscener.

Verdens første Insteon-kompatible fjernbetjening!

Tilpas og kontroller hele scener med hver af de 6 knapper plus alt sammen og slukket

Mærk dine scener under Remotelincs Clear Mylar -cover ”

Insteon-kompatibel trådløs fjernbetjening

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *