household

Ny harmoni x10 To kabeldæmpermodul

“Den nye harmoni to kabeldæmpermodul er en X10 -gadget, der ikke behøver nogen neutral såvel som fungerer med midlertidige switches. Det er passende til dæmpning af glødelamper såvel som dæmpbar elektronisk lavspændingstransformatorer ned til 60W. Måling af 4,6 cm x 4,6 cm x 1,6 cm, det er lidt tilstrækkeligt at i form bag en lysafbryder, har soft-start husket sin sidste svage indstilling. Dette modul er perfekt til anvendelse i egenskaber, hvor omstrømning er upraktisk, såvel som LD11s er uegnet. ”

Den allerførste batch af disse moduler forventes at tilbyde hurtigt-ordrer vil blive tilfredse med først til mølle-basis. Omkostninger begynder fra £ 39.99 Eks. Moms.

Som et specielt incitament vil vi give besøgende af automatiseret hus 15% rabat kun for en begrænset tid – venligst telefonopkald bare automatisering på 0845 644 3330 for at købe nu estimering af “automatiseret hjem” som diskonteringsrentekoden …

Den nye harmoni to-ledningsdæmpning af mikromodul (HDM1) er et fremragende nyt produkt fra bare automatiseret. Måling af 4,6 cm x 4,6 cm x 1,6 cm, det er lidt tilstrækkeligt at i form bag en lysafbryder såvel som giver dig overholdelsen af ​​fordele:

To kabel – ingen neutral krævet

Dæmper til kontrol af glødelamper samt dæmpbar elektronisk lavspændingstransformatorer ned til 60W

Aktiveret ved hjælp af en midlertidig handlingskontakt eller anvendelse af X10 PLC-signaler-Brug designervægskontakter til at lave din egen højspecifikation LW10!

Kan betjenes ved hjælp af overholdelsen af ​​X10 -signaler: “Adresse på”, “Adresse”, “Adresse lys”, “Adresse Dim” såvel som “Alle lys på/alle lys fra/alle enheder slukket”

Soft-start såvel som dæmpet såvel som lyse

Husker, at det er sidste svage indstilling

Hus såvel som systemkode programmerbar gennem RF -fjernbetjening (anbefalet)

Den nye HDM1 fås i en brøkdel af omkostningerne ved den gamle LWM2, der detailhandlede til over £ 120, såvel som har en to-ledningsforbindelse-mens alle tidligere mikromoduler har brug for en neutral forbindelse. Vi er ekstremt begejstrede for dette modul-for allerførste gang kan X10 humørbelysning med soft-start udføres omkostningseffektivt uden kravet om at omslutte en ejendom. ”

SimplyAutomate.co.uk

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *