Bor med kæledyr i stil

, da jeg satte mig hjemme for at skrive dette blogindlæg, blev jeg ramt af to ting. Én, jeg kan ikke tro, at vi endelig er i hjemmestrækningen af ​​denne renovering. Og to, det er meget akavet at skrive med en stor kat, der sidder på tværs af dine arme. Enhver anden anden, der har et firbenet familiemedlem, ved, at de aspekterer i alt hvad du gør-endda renovering og dekoration. Så hvordan imødekommer du familiekæledyr på en elegant måde?

Designer Rosie Daykin har for eksempel gjort hendes kattes overdådige pod skraber til et skulpturelt designelement i hendes stue (se det brune ægformede emne til venstre).

Smitty, vores 13-årige sorte kat, har været de facto-vejlederen på hele denne Reno, der nyder hvert sidste projekt udfoldet. Han har holdt masser af et entreprenørfirma, set deres hver eneste bevægelse og nød os maling, tapet og fikseret næsten alt. Her ser han ikke imponeret over, at jeg har lagt sin gamle kurvede seng i goodwill -bunken. Det ser ud til, at jeg muligvis først har brug for at få ham en ny, der ikke kun passer ham lidt bedre, men også ser godt ud i vores nye rum.

Denne støbte seng har de samme line fra midten af ​​århundrede som vores Gus Modern Sofa. Det ville også se godt ud i en mod plaid.

Alternativt ville dette etsy.com -fund sprøjte en vis god struktur ind i rummet.

Som denne dobbeltdækker fra Ikea.

Eller vi kunne tilføje lidt lys farve med en fantastisk stofbed.

Smittys gamle seng, som nogle af vores meget elskede gamle stole, vil sandsynligvis forblive i huset et sted ude af syne. Men efter alt dette støv og hårde arbejde føler jeg, at vi alle kunne bruge et nyt sted at hvile.

For meget mere om moderne kattetilbehør, se Stacey Smithers ‘blogindlæg på Modkats slanke kuldboks.

Fotokreditter:
1. Fra hus & hjem marts 2008 -udgave, fotografering af Kim Christie
2. Catherine Macintosh
3a. Rochelle Sofa, Gus Modern
3b. Ligesom Kittysville, etsy.com
4. Photogirl95, etsy.com
5. Bästis Blond Cat Bed, Ikea
6. Honeypied, etsy.com

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *