[Sponsor] Vil AI styre dit hjem i år?

2015: Stephen Hawking såvel som Elon Mask, der aktivt er opmærksom på farerne ved menneskeskabt intelligens.

2016: Amazon tilbyder næsten 10 millioner Echo -gadgets, der giver gevinstadgang til intelligent stemmeassistent Alexa.

2017: Apple frigiver HomePod for at have Siri uden nogen gadget i din hånd.

Mindst 30 millioner gadgets oprettet til stemmekommunikation med AI -tjenester. Mennesker ser sjældent ud til at lede advarslerne fra kloge mennesker.

Om det nøjagtige samme antal iPhone 4’er blev tilbudt i 2010, så godt som det øjeblikkeligt viste sig, at de er overalt. Det kan være nøjagtigt det samme med en ny type enheder. Så stor eller dårlig, vi kræver at arbejde med denne AI -fremtid.

Hvad er disse gadgets generelt brugt til? Selvfølgelig kan du bede om at rutine et besøg eller få vejrforholdsprognosen. Imidlertid er der en masse afgørende Klik på knapper. Gartner bekræfter: Stemmeassistenter forventes at ende med at være primær interface for Linked House Next Years.

Og der er faktisk 2 primære variationer af menneskeskabte intelligens (nogle ser 4 eller flere, dog kom nu): “enkel” såvel som ”kompleks”. Den grundlæggende spiller skak såvel som i sandhed er bare en kraftfuld computer, der hurtigt udfører specifikke algoritmer. Den komplekse version informerer sig selv såvel som ser ud til at give meget mere fremragende resultater. Det eneste problem lige her er, at vi ikke forstår, hvad der foregår inde i det er “Black Box” med gode tilbud af enorme data i det. Det er at fjerne, at de nuværende personlige assistenter allerede bruger en “kompleks” dyb opdagelsesplan, ellers mister de konkurrencefordel.

Vel frygt er frygt, men meget markant dette er et mønster, det er meget bedre at ikke gå glip af, såvel som at opdage at arbejde med det på forhånd. Iridium Mobile kører et gratis webinar om nøjagtigt, hvordan man arbejder med hovedsageligt uforenelige smarthome -systemer, når du kræver at tilføje Siri, Amazon Alexa eller Google Home. Deltag i det den 17. oktober kl. 11 GMT+00, hvis du er interesseret og fortsæt med at tro, hvis det er et godt koncept at lade disse unge køre vores verden en dag.

Webinar -emnet er “Stemmeadministration til Wise Home. Hvad skal man vælge såvel som nøjagtigt, hvordan man integrerer? ”

På webinaret fortæller vi dig nøjagtigt, hvordan du tilføjer Voice Chelder to New såvel som Working Wise House Installations baseret på professionelle automatiseringssystemer (AMX, Crestron, KNX, Modbus, HDL osv.). Oplev meget mere såvel som registrer her:

Deltag i webinaret

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *