Pantone annoncerer to 2016-farver i året

For første gang nogensinde har Color Authority Pantone givet den prestigefyldte titel af årets farve til to forskellige nuancer: øget kvarts (Pantone 13-1520) såvel som sindsro (Pantone 15-3919).

Ved meget første øjekast kontaktede de to nuancer side om side os for at huske spædbarnsprodukter såvel som nyfødte planteskoler, men når de bruges separat, er pastelfarver mindre saccharine. Pink har set en fornyelse i stil for nylig, ikke længere forbeholdt bit piger værelser. ”Rose Quartz er ikke spædbarn lyserød. Det har ikke den wimpy fornemmelse, ”fortalte Leatrice Eiseman, administrerende direktør for Pantones Color Institute, til Wall Street Journal.

Hvad angår sindsro? Ikke alle kan lide at se verden med rosefarvede briller-Periwinkle-tonen tilbyder meget mere maskulin håndtag pastelltrenden. “Den fremherskende kombination af øget kvarts såvel som ro -vanskeligheder standardopfattelser af Color Association,” annoncerer Pantone. Pantone mener, at de sammen producerer balance samt tilbyder en beroligende kombination, der fungerer som en modgift mod nutidens dagspændinger.

Hvad tror du på Pantones 2016 -farver i året? Lad os forstå i kommentarerne herunder.

Klik her for koncepter om nøjagtigt, hvordan man pynter med øget kvarts.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *