Apples nye Airport Express nu med 802.11n

Apple opdaterede netop deres £ 65 Airport Express til 802.11n. Nu op til 5 gange hurtigere end sin forgænger giver denne fordelagtige lille enhed dig mulighed for at oprette et trådløst netværk derhjemme. Det engagerer sig også med dit iTunes Music Library, så du kan lytte i ethvert rum i dit hus. Du kan også fastgøre en printer til sin USB -port og dele den trådløst.

Alle lufthavnsbasestationer kører nu hurtigste trådløse konventionelle – Cupertino, Californien – 17. marts, 2008 – i dag opdaterede Airport sin Airport Express mobilstation med 802.11N for at levere op til fem gange ydelsen og dobbelt så stor som rækkevidden af ​​den forrige model. Pris til kun £ 65 (Inc moms), Airport Express er verdens mindste 802.11N-baserede mobilbasestation. Det kan tilsluttes direkte til væggen for trådløs internetforbindelse og USB -udskrivning derhjemme eller let bringes på vejen for trådløs frihed, uanset hvor der er en internetforbindelse. Airport Express indeholder Airtunes ™, der arbejder ubesværet med iTunes® for at give brugerne en grundlæggende og økonomisk måde at trådløst streame iTunes musik fra en pc eller Mac® til ethvert rum i huset.

”Apple er førende med en bred vifte af innovative 802.11n basestationer for næsten ethvert trådløst netværksbehov,” sagde Philip Schiller, Apples senior vicepræsident for verdensomspændende produktmarkedsføring. “Fra den lille og bærbare Airport Express, til Airport Extreme til arbejdsgrupper på op til 50 brugere og den nye tidskapsel til automatiserede sikkerhedskopier, har Apple -kunder nu meget mere fantastiske måder at udvide deres trådløse netværk med 802.11n.”

Airport Express har et enkelt stykke, kompakt design, der vejer kun 6,7 ounces, der leverer maksimal portabilitet. Airport Express bruger både PC- og Mac -brugere muligheden for at dele en enkelt DSL- eller Cord Broadband -forbindelse med op til 10 samtidige brugere. Brugere kan også dele en printer trådløst, der er tilsluttet USB -porten. Apples lufthavnsværktøjssoftware leverer let trin-for-trin-instruktioner til opsætning og konfiguration af Airport Express; Og med sine avancerede sikkerhedsfunktioner beskytter Airport Express-data på netværkscomputere med support til Wi-Fi Protected Access (WPA/WPA2), 128-bit WEP-kryptering og en indbygget firewall. Apple inkluderer nu 802.11N som konventionel i hele sin linje af lufthavnsbasestationer og Mac -notesbøger samt IMAC®, Apple TV® og Time Capsule ™.

Airport Express inkluderer en indbygget kombination digital og analog lydstik, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til et hjemmestereo eller drevet højttalere. iTunes registrerer automatisk fjernttalere og viser dem på en grundlæggende pop-up-liste, som brugeren kan vælge. Når fjernhøjttalerne er valgt, streamer Airtunes trådløst iTunes -musik fra computeren til Airport Express Base Station. Flere Airport Express-basestationer kan oprettes omkring et hjem, der hver er forbundet til et sæt drevne højttalere til en helhjemmusikoplevelse. Airport Express kan også udvide rækkevidden af ​​en eksisterende Airport Extreme® Wireless Network.

Priser og tilgængelighed
Airport Express er tilgængelig med det samme via Apple Store® (www.apple.com), Apples detailforretninger og Apple autoriserede forhandlere til en angivet detailpris på £ 65 (Inc moms). ”

Airport Express: Apple.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *