HouseBot Release v3.0 og helt gratis prøveperiode

Cebotics har netop frigivet v3.0 af deres hjemmeautomatiseringssoftware, og du kan nu downloade en helt gratis 30 -dages prøve …

”Cebotics er begejstret for at annoncere tilgængeligheden af ​​HouseBot version 3. Dette er den første store udgivelse af softwaren, fordi den blev erhvervet fra Meedio. Der er adskillige nye forbedringer og stabilitetsforbedringer i version 3 …

Esion 3 sælger for $ 69.99 (USD) til en ny licenseret version. Eller $ 10,00 (USD) for en opgraderingslicens fra version 2.x. Du kan opgradere fra Cebotics eller Meedio -versionen af ​​HouseBot.

Trial -versionen af ​​HouseBot er en komplet version, der kører uden grænser i 30 dage. Opgradering af en eksisterende licenseret version 2.x kræver en opgraderingslicens til at køre (der er ingen spor til installation af en licenseret kopi).

Software Fjernændringer:

Ny mulighed for at farve justere billeder. Denne mulighed forenkler bestræbelserne på at bruge kontrol af forskellige farver betydeligt.

Nyt 3.0 -tema. Dette tema bruger grå toner til alle billeder til at hjælpe med at udnytte den nye farvejusteringsfunktion.

Ny support til at køre flere swremoter på den samme maskine.

Nye tastaturgenveje til kontroller.

Ny “Kontekst” -mulighed for panelændringsknapper, der giver popup -paneler mulighed for at specificere forskellige enheder og ejendomsværdier afhængigt af hvilken panelændringsknap, der blev trykket på for at åbne panelet.

Ny mulighed for billeder at holde aspektforholdet.

Ny mulighed for DoubleClick of List Control for at indstille anden ejendom.

Ny “minimering til bakke” -mulighed.

Ny “start minimeret” mulighed.

Ny kommandolinjemulighed til indledende X & Y (venstre og top) skærmkoordinater.

Support til hård knap til pc Enter Essential (kort til markørens indtastningsknap).

Forbedret billedkontrol for at håndtere de samme navngivne billedfiler, men fra forskellige mapper.

Plugin ændres:

Nye civile solopgang/solnedgangsegenskaber blev føjet til systemtidsenheden. Disse fungerer svarende til de aktuelle solopgang og solnedgangsegenskaber, men beregnes ved hjælp af civile skumringstider.

Ny ASCII -protokol til ekstern kontrolplugin.

Insteon forbedringer. Det er nu muligt at programmere linke enheder. Dette giver mulighed for at linke til grupper til at kontrollere individuelle knapper/lys på tastaturklinken.

Insteon -pluginet er nu inkluderet i den vigtigste opsætningspakke i HouseBot.

Nyt netcallerid plugin.

Tilføjet to nye egenskaber til IR-enhederne Enhedsplugin til styring af indstilling af en fast numerisk kodelængde for den numeriske gennemgangsegenskab og en egenskab til at indstille forsinkelsen mellem kodet.

Husbot Server ændres:

Ny metode til at sende numeriske IR -koder fra en egenskab uden at skulle konfigurere enhver mulig numerisk egenskabsværdi.

Opgavebetingelser kan nu teste tekst for at se, om den ‘indeholder’ en del af teksten ud over den eksisterende lige, ikke lige, .

Ny opgavesag for “udføre script”. Dette kan bruges til let at påkalde et script fra en opgave uden at skulle oprette en separat script -enhed.

Auto Compact og sikkerhedskopierer den vigtigste husbotdatabase en gang om måneden.

Ny sikkerhedskopiering af sikkerhedskopiering (og lynlås) hele Config -biblioteket.

Ny mulighed for at specificere den indledende servervinduestilstand. Kan nu indstilles til at starte minimeret eller maksimeret ud over standardindstillingen for sidste tilstand.

Logfiltid/datoer bruger nu husbot konfigurerede formater.

Fejlmeddelelser, der vises i statuslinjen, ryddes automatisk efter en periode.

Forbedringer af maksimale længder af ejendomsværdier.

Ny mulighed for opgavebetingelser til endnu mere begrænset tilstand af kilden til ændringen.

Husbot.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *