Linksys Home Media Hub bruger Network Magic

Cisco har afsløret sine nyeste versioner af sit Home Media Hub -sortiment, der bruger sin Magic Suite of Network Management Software.

NMH405 giver brugerne adgang til og streamer digital musik, fotos og videoer i hele hjemmet. Det er en intelligent lagerenhed, der aggregerer medier fra pc’er og andre lagerenheder rundt om i huset og præsenterer det i en let at forstå og navigere browserbaseret brugergrænseflade. NMH405 har også en LCD-skærm i fuld farve, der viser oplysninger om dit mediehub og en 6-1 hukommelseskortlæser. Det er præpopuleret med en 500 GB harddisk og en tom bugt til opgradering af slutbrugeren.

”Cisco annoncerede, at den har opdateret sin prisvindende Network Magic Suite of Network Management Software, der giver forbrugerne mulighed for let at opsætte, styre og hjælpe med at beskytte deres hjemmet netværk. De seneste udgivelser (Network Magic Pro, Network Magic Essentials og Network Magic Basic) tilbyder et nyt dynamisk, interaktivt netværkskort, meget mere intuitiv navigation, support til meget flere typer netværksforbrugerenheder og forenklet adgang til printer- og fildeling fra netværksmagi. For at tilføje en hidtil uset værdi til dens linje af trådløse routere vil Network Magic Basic nu blive inkluderet i alle Linksys af Cisco Wireless Routers. Netværks magiske fakta/højdepunkter:

Opdateret brugergrænseflade-En meget mere forbrugervenlig brugergrænseflade giver brugerne meget mere intuitiv kontrol over enheder på deres netværk inden for et enkelt netværkskortvindue. Den nye grænseflade tilføjer også forenklet adgang til printer- og fildeling, en enklere proces til tilføjelse af trådløse enheder og support til en bredere vifte af enheder end tidligere generationer af netværksmagi.

Omfattende forældrekontrol – Netværks magiske brugere kan bruge de forældres kontrol, der er indbygget i softwaren til at hjælpe med at føre tilsyn med og kontrollere nøjagtigt, hvordan internettet bruges af hele familien. Med et let punkt og sæt interface kan brugerne sætte grænser for webbrowsing, spilspil og samlet internetbrug. Derudover er Home Network Defender, drevet af Trend Micro, blevet integreret i Network Magic for at tilføje endnu flere forældrekontrolfunktioner, drevet af Trend Micro, integreret i netværksmagi for at tilføje endnu flere forældrekontrolfunktioner til tilbudene, drevet af trendmikro.

Integration med Linksys af Cisco Wireless Routers – Fremover vil alle Linksys af Cisco Wireless Routers have netværksmagiske grundlæggende som standardværktøj til netværksstyring. Aktuelle brugere af Linksys af Cisco Routers kan downloade softwaren til helt gratis fra NetworkMagic.com.

Udvidet sprogstøtte – De nye versioner af Network Magic inkluderer 33 sprog integreret i softwaren.

Optimeret Speedtest – New Regional Server Support tilbyder bedre måling af lokale tjenester gennem den populære Network Magic Speedtest -funktion.

Network Magic Basic – Udviklet specifikt til at blive sendt med Linksys af Cisco Routers. Inkluderer:

Netværkskortlægningsfunktioner

Guidede troldmænd

Synlige enhedsoplysninger

Centraliserede dashboards

Wireless Connection Wizard

Tilføjelse af netværksenhed

Trådløs sikkerhed og sikkerhedsopsætning

Netværksintruderende detektion

Reparation af internetforbindelse

Support til op til otte computere

30-dages retssag mod forsvarer

7-dages prøve med netværks magi pro

Network Magic Essentials – bygget til brugere, der kræver den grundlæggende funktionalitet i den samlede software, der giver for at hjælpe med at løse problemer med routere fra enhver producent eller ønsker at bruge fil- og printerdelingsfunktionerne til at udvide kapaciteterne i deres hjemmenetværk. Inkluderer mange af funktionerne i Network Magic Basic med undtagelse af Speedtest og er udviklet til at understøtte maksimalt tre computere. Prioritet teknisk support er tilgængelig for brugere af Network Magic Essentials.

Network Magic Pro – tilbyder det bredest tilgængelige sæt softwarefunktioner, der er tilgængelige på markedet til styring og sikring af netværket med Point og klik på lethed. Inkluderer al funktionalitet af Network Magic Essentials plus support til netværksopkrævede lagerenheder, internetadgangskontroller, realtidsskærmbillede kapaciteter og daglige brugsrapporter for at hjælpe med at overvåge enhver computer på netværket, internet speedtest og support til op til otte pc’er.

Network Magic Mac-tilføjelse-giver nem opsætning til tværplatformdeling af filer og printere med pc og Macs på et hjemmenetværk. ”

linksySbycisco.com: Køb et Linksys Home Hub

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *