household

Chic Patio paraplyer

Det har været en varm såvel som dampende sommeren indtil videre. Mens de ligger på min vens dock den sidste weekend, overbelastede vi alle tre i bitområdet skygge leveret af et nærliggende fyrretræ såvel som jeg troede, hvilken forskel en paraply ville gøre!

Efter lidt research har jeg samlet en roundup af den nyeste såvel som største inden for paraplyer uden for.

Pottery Barns traditionelle runde markedsparaply fås i en overflod af farver såvel som har en robust træpol såvel som holdbar lærredstop. Træstangen er endda sat i slutningen, hvilket gør det enkelt at bruge på stranden.

IKEAs Ramsö Parasol har en traditionel markise stribe i sort, blå eller rød (og det er kun $ 10!). Det inkluderer hardware, så du kan forbinde paraplyen til en balkonrækværk. Det har ligeledes en hældningsfunktion-ekstremt vigtig til dækning hele dagen.

For dem, der ønsker at tilføje lidt moderne stil til deres udvendige rum, er Tuucis Metro Parasol en fremragende mulighed. Dette taler for sig selv!

Crate & Barrel’s Ventura -paraply er fritstående med en buet arm, der teleskoper – perfekt til at dække både et spisestue eller loungeområde. Jeg kan godt lide, at basen har hjul såvel som håndtag, hvilket gør det enkelt at bevæge sig rundt, hvis kravet er.

Og hvis område er et problem, hvorfor ikke prøve en pol-mindre mulighed? Skygge sejl fra Coolaroo Triangle såvel som firkant er ikke kun superfleksible, men ligeledes enkle at opbevare i løbet af vinteren. Ingen ubehagelige poler at tilbyde med.

For flere gårdhaveparaplyer såvel som møbler, skal du inspicere vores gårdhaveborde og paraplyer Billedgalleri.

Fotokreditter:
1. Rund markedsparaply, keramiklade
2. Ramsö Parasol, Ikea
3. Metro Parasol, Tuuci
4. Ventura -paraply, Crate & Barrel
5. Shade Sails, Rittenhouse

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *