household

HomeHub – New House Safety såvel som Management Option

“HomeHub, en ny såvel som genial software -applikationsmulighed til hussikkerhed såvel som automatisering forsøger at finde beta -prøvebrugere. Homehub sætter dig i centrum af dit hjem. Du kan administrere din belysning, apparater, sikkerhedskameraer samt nydelsessystemer med en række forskellige gadgets, uanset om du er hjemme eller andre steder i verden. Det er oprettet for at gøre det muligt for individer på alle niveauer at producere såvel som at styre et automatiseret hus baseret på eksisterende krav samt teknologier, der bruger gadgets, der tilbydes i dag.

Du administrerer hele dit hjem med en enkel at bruge browserbaseret grænseflade fra enhver type computer på dit husnetværk eller fra andre netværksgadgets såsom trådløse PDA’er såvel som fra tv’et ved hjælp af en passende adapter. HomeHub forsyner dig med evnen til at få adgang til dit hus fjernt ved hjælp af websiteten, der bruger vores pengeskab på internetserverne. Når du er logget ind, kan du screene såvel som at styre, hvad der foregår i dit hus. Du kan ligeledes blive informeret ved hjælp af e -mail eller SMS til bevægelsesdetektion eller masser af andre former for begivenhed, der sker i dit hjem, mens du er væk. Du kan producere såvel som at bevare begivenheder, der kan være alt fra bare at tænde eller slukke for eller slukke for at optage video fra kameraer samt sende e -mails. Alle er konfiguration med en grundlæggende til at bruge browserbaseret interface.

HomeHub kan udnytte gadgets såvel som enheder, du allerede ejer, hvilket gør dig i stand til løbende at tilføje til samt forbedre dit digitale hus et trin ad gangen. HomeHub bruger eksisterende teknologier som Ethernet, USB, X10, 1-Wire samt UPNP, så du kan producere dit eget personlige digitale hjem. Den slags gadget, der understøttes af HomeHub, vokser konstant, men i øjeblikket for beta-forsøget, vi leverer support til alle X10-enheder, akse samt D-Link-netværkskameraer, webkameraer, SLIMP3-afspillere, Hauppauge MediaMVP TV-adapter samt nogle 1 1 -Wire -enheder. Alt dit krav om at komme i gang med forsøget er en pc, en bredbåndsforbindelse, helst en trådløs router såvel som mindst en eller meget mere af de nævnte gadgets

Vi er meget mere end glade for at tilbyde anbefalinger såvel som at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du kræver til din specifikke applikation. Vi bruger et begrænset antal gratis beta -retssagslicenser til de britiske beboere, der opfylder vores minimumskrav.

For meget mere info inspicér vores side på såvel som hvis du overvejer at deltage i Beta -prøven, så send os en e -mail til beta@homehub.co.uk.

Hvis du ikke ønsker at deltage i Beta -retssagen, skal du dog tro, at du måske tænker på HomeHub i fremtiden, så send en e -mail til info@homehub.co.uk så godt som vi indikerer dig så meget som vores månedlige nyhedsbrev.

www.homehub.co.uk

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *