household

Mode -netværk så meget som 6 iPods omkring dit hjem

Den nye tilstand (Music On Demand -oplevelse) Tastatur fra SpeakerCraft giver dig adgang til 6 iPods, der er anbragt rundt i dit hjem, plus administrer deres eget jukeboks -produkt ud over at tilbyde FM/ Am Radio …

”Enkel og let at bruge, MODE -monteringer skyller i væggen i ethvert rum i hjemmet. Bagbelyst -knapperne er lette at læse og levere forskellige funktioner afhængigt af den kilde, der kontrolleres. Der er også en hengiven lydstyrkeadministrationsknap med en gradueret baggrundsbelysning visuelt, hvilket indikerer det faktiske volumeniveau. Dette er kritisk under omstændigheder, hvor volumen ændres mellem melodier, eller mens musik falder ind eller ud …

Læs videre … Systemets hjerte er rullehjulet, som giver dig mulighed for at adressere og vælge de mange menuer og funktioner på fuldfarvedisplayet. Processen er intuitiv og let forstået være alle i hjemmet. Bare rul og klik på den foretrukne menu eller kommando, og systemet reagerer straks.

Mode tilbyder en hel del information, herunder melodi -titler, albumnavne, kunstnere, legelister og genrer fra iPod, Mode Jukebox Music Server, AM/FM -forudindstillede stationer og XM Radio. Mode har også en infrarød modtager, der gør det muligt at styre systemet gennem fjernbetjening fra en position på sengen eller mens den ligger på sofaen.

Uanset om det styres fra tastaturet eller fjernbetjeningen, kan systemet programmeres til at udføre flere funktioner fra en enkelt knappresse. For eksempel at trykke på en knap kan tænde for systemet, vælge tilstanden Jukebox, rute musikken til medierummet, vælge din yndlings melodi eller album og justere lydstyrken til et forudindstillet niveau. En anden kommando kan tænde for CD -afspilleren, vælge den som en kilde, sætte den i play -tilstand og sende den til hvert værelse i huset. En enkelt kommando kan også lukke hele systemet ned fra soveværelset i slutningen af ​​dagen. ”

højttalercraft.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *