household

Nye X10 TouchScreen -controllere

Vores fora har info om denne nye X10 -baserede berøringsskærmkontroller. 3,6 ″ QVGA -systemet kan monteres væg eller desktop. Den har brug for en CM11- eller CM12 X10 -grænseflade såvel som burde prissættes omkring 500 euro. tjekket ud for alle specifikationerne plus nyheder om sin enorme bror.

Vi hører den anden enhed, der i øjeblikket stadig er under udvikling, vil være en 5,7 ″ berøringsskærm X10 -baseret controller (denne har brug for en XM10 -interface}. Den vil have en RS232 såvel som RS485 -port til grænseflade plus en RJ45 -stik til forbindelse til din LAN (så det er tilgængeligt via Internettet). Det har ligeledes en udviklet i tempsensor såvel som der vil være et valg til et GSM -modem gennem RS232 -porten (hvilket gør SMS -besked til såvel som fra det mulige system). Omkostninger Ryktes at være omkring 1500 til 1800 Euro -mærket.

”BV X10 Administrer berøringsskærm er udviklet for at muliggøre fuld 2-vejs administration af X10-aktiverede produkter såsom belysning, apparater samt skodder osv., Mens de giver fordel af 1-knapscener samt forskellige automatiserede scener. Den intuitive berøringsskærm muliggør håndbog til håndbog af hvert system, fuld scenekontrol samt flere arrangerede begivenheder. Systemet er selvstændigt, batteri sikkerhedskopieret, såvel som der ikke er noget krav til en centraliseret controller eller kablet repeatere (nul fodaftryk).

XTS36 er en komplet farve 3,6 tommer ¼ VGA -berøringspanelenhed. Gadgeten har en aktiv Matrix Broad Seeing Angle LCD -skærm med bemærkelsesværdig lysstyrke såvel som høj kontrast. Berøringsskærmen fås i en bordplads; Imidlertid kan skærmen hurtigt fjernes fra basen såvel som installeret i en grundlæggende 2 bande elektrisk boks.

Hjemskærm – Husskærmen er en intuitiv skærm, der skærmer den nuværende tid, dato såvel som betingelserne for tidsplanerne. Individet er i stand til at vælge scener, administrere X10 -moduler eller ændringsplaner.

Planlægning-Let at bruge softwareapplikation bruges til at producere forprogrammerede tidsplaner. Arrangeringsskærmen gør det muligt for individet hurtigt at tænde rutiner såvel som slukket.

Manuel skærm – Når håndbogen er valgt, leveres klienten en liste over kontrollerbare enheder. Dette kan være lys, apparater eller skodder. Der findes et antal valg til at slå lyset til/fra såvel som i henhold til passende, svage niveauer. Modulstatus vises.

Scener skærm – Scener gør det muligt for anlægget at foruddefinere aktiviteter for brugeren. Fremtrædende scener er for eksempel vågne op, god aften, læsning såvel som tv. Disse rutiner kan ændre de styrede gadgets for at producere et konsekvent kig på berøringen af ​​en knap, der tilbyder en afviklings atmosfære.

XTS36 Funktioner

Fuldt fremhævet farveskærm med høj opløsning, som er enkel at tjekke ud såvel som let at navigere

Let at bruge belysningskonfigurationssoftwareapplikationsbundt til personalisering af scener, tidsplaner, rum samt private lys

Let at bruge skærmtilpasningssoftwareapplikationsbundt til personalisering af skærmdesign såvel som sprog. (Engelsk, fransk, spansk, portugisisk, hollandsk såvel som tysk er tilgængelige)

Manuel gadget administrer med kommentarer fra det nuværende modulstatus

Scenekontrol

Flere individuelt valgbare arrangerede begivenheder inklusive Dawn/Dusk med offset

Timer kontrollerer for private lys Programmerbar på skærmen (1-999 minutter)

Statusindikator for intensitet såvel som modulrespons

Batteri -sikkerhedskopi til ægte tidsur

Fås i tabel top eller direkte installation i grundlæggende to-bande elektrisk boks

Valgfri IR -fjernbetjening

XTS36 berøringsskærmspecifikationer

Høj lysstyrke, LCD -skærm med høj kontrast

Aktiv matrix (TFT)

3,6 tommer diagonal

320 med 240 opløsning, bred seing vinkel, LED -baggrundsbelysning (software kontrolleret)

400 MHz/ 800mmacs High Performance Processor

Hukommelse – 16 Mbyte Ram, 8 Mbyte Flash

Grafisk motor – 24 bit RGB 16.384.000 farver

10 –28 VDC -indgangsspænding

Strømforbrug ca. 170 Ma @ 12vdc

X10 Touchscreen Forum Thread: [Tak Toscal]

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *