[Sponsor] Smart Locks vil spille en stor rolle i flytningen til Connected Living

London, september 2016 – Teknologi berører så mange områder i vores indenlandske liv. Huse bliver automatiserede og bliver i stigende grad fyldt til randen med intelligente apparater. Når vi er væk, overvåger vi dem med smarte kameraer, tilsluttede alarmsystemer og andre sensorer. Vi sikkerhedskopierer værdsatte fotos, musiksamlinger og mere med personlige skyenheder.

Indtil nu har næsten alle os valgt at sikre vores hjem-og deres super-smarte indhold-med en teknologi opfundet for tusinder af år siden. Tiderne ændrer sig dog. Den gammeldags mekaniske dørlås når sin salgsdato og er indstillet til at blive udskiftet … af Smart Lock.

Smarttelefonen er blevet en fjernbetjening for tilsluttet levevis. Med et par swipes på en palme-skærm kan vi bestille en taxa og købe den nyeste musik; Tjek vores banksaldo eller sportsresultaterne; Book et hotel, en togrejse eller endda en privat jet. Den seneste generation af smarte låse gør det også både let og sikkert at åbne og overvåge hoveddøren med din smartphone – uanset om du står uden for dit hjem eller slapper af på en strand tusind miles væk.

Praktisk sikkerhed og adgangskontrol er den smarte hjemmefunktion, der interesserer forbrugerne over alle andre: med en smart hoveddør behøver husejere ikke længere at bære nøgler; Det er ikke nødvendigt at få reservedele til en renere, børnene eller en kattesitter. Med en smart lås kan du lade gæsterne eksternt via en app, sende dem en digital nøgle eller give dem en midlertidig PIN -kode, der skal bruges ved døren. Ikke mere bekymrende, hvis dine børn mister deres nøgle: en stryg af din skærm, og du kan lade dem komme ind overalt. Er slægtninge ankommet tidligt, og du er ikke hjemme endnu? Intet problem. Send dem bare en PIN -kode, så behøver de ikke at vente på din indkørsel. En renere og leveringsagent kunne få en engangsadgangskode til at åbne din dør, hvis du ikke kan være der for at lade dem komme ind i dag.

Og med en pin-drevet lås, bliver du aldrig låst ud igen. Smarte låse kan også underrette dig, når nogen åbner eller låser din dør. De kan låses op via fjernbetjening eller endda fingeraftryk samt en tilsluttet telefon eller ligetil pin.

En nylig rapport* fandt, at et stort flertal af forbrugerne vurderer en smartphone eller pin mindst lige så sikker som en nøgle, når det kommer til at åbne deres hjem. Mellem en tredje og halvdel af respondenterne på undersøgelsen så en smart lås som en betydelig sikkerhedsopgradering. Når alt kommer til alt eliminerer fjernelse af fysiske nøgler risikoen for at miste en – ved et uheld eller gennem tyveri. Der er ingen skærmlås på en mekanisk nøgle for at give en forsvarslinje, hvis den mangler.

Det bliver meget lettere at få din dør tilsluttet. Smart dørlåse understøtter adskillige etablerede protokoller og kan hurtigt tilsluttes eksisterende smarte hjem- og hjemmeautomatiseringssystemer via “Plug & Play” -opsætning. Major DIY og elektroniske detailhandlere-inklusive OBI Markt i Tyskland, Bauhaus i Sverige og Leroy Merlin i Frankrig-tilbyder fristående smarte låse til selvinstallation. Ledende indenlandske servicevirksomheder flytter i stigende grad deres viden til smarte dørlåse: Tyrkisk sikkerhedsudbyder Pronet tilbyder en smart dørlås; Den tyske energileverandør Innogy (tidligere kendt som RWE) inkluderer nu Entr ™ Smart Lock som en del af sin Smarthome -portefølje; Og den svenske smarte alarmudbyder Verisure tilbyder også smarte dørlåse. Specialist Smart Home System-installatører kan forbinde låse via et Z-Wave-modul til eksisterende økosystemer som Samsung SmartThings. Valgmulighederne for husejere, der ønsker at købe disse innovative sikkerhedsenheder, udvides fortsat.

Sikkerhed og bekvemmelighed forbedres meget takket være denne velprøvede teknologi. Nu er der et voksende udvalg af smarte låse, der kan levere, og hjælpe forbrugerne med at bevæge sig smart til tilsluttet levevis. Mens meget af brummer omkring hjemmeautomatisering omgiver Silicon Valley-start-ups og forskellige californiske tech-giganter, er det Assa Abloy-med flere betroede låsemærker, herunder Yale, Mul-T-Lock, Tesa, Keso, Vachette, Nemef og Fab-Det Har det største udvalg af bolig smarte låse på markedet.

* “Smart-Home Security Report 2016”; Tilgængelig til download gratis fra www.assaabloy.co.uk/smartreport2016.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *