household

Sådan styler dit natbord

Assistent Design Editor Jennifer Koper deler Natbordsstylingideer.

Vi spørger mange af vores natstande; De er nødt til at holde alle vores vigtigste ting, mens de tilbyder noget smukt at se på, når vi kører i søvn. Hvis dit natbord ikke gør nogen af ​​disse ting, er det tid til at revurdere. Har du brug for mere opbevaring? Er det den rigtige størrelse til dit soveværelse? Jeg har afrundet otte forskellige natbordideer sammen med mine styling- og opbevaringstips for at hjælpe dit natbord med at se ud og fungere som en drøm.

Et natbord med masser af opbevaring, som dette, betyder, at du ikke behøver at holde så meget på toppen. Den neutrale soveværelsesindretning antyder en minimal styling -tilgang. Hvis du elsker dette look, skal du vælge en opbevaringstunge nattestand og holde dig til en stram farvepalet (for eksempel sort og hvid) sammen med et par nøgleartikler for at undgå rod.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem oktober 2007

Designer: Lynda Reeves

Hvis du ikke læser i sengen, kan bøger stadig lave et fantastisk stylingværktøj. I dette tilfælde fungerer et par bøger som en piedestal for alle elementerne på sidebordet, hvilket giver alt noget ekstra højde og holder dem pænt sammen.

Fotograf: Michael Graydon

Kilde: Hus & hjem juli 2013

Designer: Lynda Reeves

I dette lille værelse med værelse-slash-dressing, gør natbordet dobbeltlyst. Ud over at tjene som et natbord fungerer det som et lille skrivebord og forfængelighed. Hvis dit soveværelse er på den mindre side, kan du overveje at vælge et natbord, der serverer flere funktioner. Små kasser tilbyder ekstra opbevaringsplads på toppen, og en bakke korraler løse genstande sammen.

Fotograf: Virginia Macdonald

Kilde: Hus & hjem september 2012

Designer: Margot Austin

Det vigtigste stylingbevægelse her er den store bordlampe med en fed mønstret skygge. Valg af et element i en større skala forstærker dramaet, men sørg for at holde de andre elementer stille, så de ikke konkurrerer. Da lampen svulmer det meste af overfladearealet, giver et lucite -bord nedenunder plads til opbevaring uden at tilføje visuel bulk.

Fotograf: Alex Lukey

Kilde: Hus & hjem august 2014

Designer: Colette van den Thillart

En ukonventionel opbevaringsindstilling af sengen er en hylde. Denne er især fantastisk, fordi hylderne er åbne, så du nemt kan få adgang til genstande. Et andet bemærkelsesværdigt træk her er brugen af ​​potteplanter i stedet for friske afskårne blomster. De varer meget længere, og nogle sorter kan endda hjælpe med at holde din luft ren!

Fotograf: Ashley Capp

Kilde: Hus & hjem juli 2015

Designer: John Baker og Juli Daoust-Baker af Mjolk

En sjov måde at få et rum til at føle sig større på er at læne et gulvspejl bag dit natbord. Dette ser bedst ud med åbne, runde borde, der ikke blokerer bunden af ​​spejlet. For at frigøre plads på dit natbord skal du vælge en gulvlampe eller væggelinjer i stedet for en bordlampe.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem marts 2015

Designer: Sarah Hartill

En kurvet osmannisk tjener som et natbord i dette blæsende soveværelse. Det føles frisk og afslappet og fungerer godt med det lave skrånende loft. Stablede bøger giver en solid overflade oven på osmannisk – dette er et fantastisk trick, hvis du gerne vil bruge en overdådig overflade, som en polstret stol, som din natbord.

Fotograf: Monic Richard

Kilde: Hus & hjem juni 2014Designer: Anne Côté

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *