household

Hjemme -dufte

Den kølige luft tvinger mig til at begynde at lukke Windows og har sendt mig til at grave stearinlysene til at hygge mit hus til efteråret. Ud over de hvide votiver, jeg kaster ned på mit spisebord, prøver jeg også noget nyt i efteråret. Sent til festen på denne, ved jeg, men jeg prøvede bare en parfume diffumer til hjemmet for første gang. Jeg må sige, at jeg aldrig rigtig har forstået disse ting indtil nu. Jeg elsker det! Ikke mere undrende, når jeg kører væk fra huset, hvis jeg huskede at sprænge det stearinlys eller ej!

Den, der har fået mit hus til at lugte som himlen i løbet af den sidste uge, er den nye duft fra L’Occitane en Provence, Fig Tree Leaf. Dens flaske er inspireret af gamle blækbrønde, der bruges af skolebørn, og alle L’Occitanes produkter er inspireret af Landscape of Provence. Jeg har aldrig været i Provence, men hvis det er sådan, det lugter, tror jeg, jeg ville være tilbøjelig til aldrig at forlade …

Hjemmeparfumer fås i Fig Tree Leaf, Provencal Landscape, Verbena og kandiserede frugter.

Disse diffusor -sæt ville også give de perfekte gaver. Tjek vores annoncørers feriegavegalleri for flere gode gaveideer, inklusive mange, du kan vinde.

Fotokreditter:
L’Occitane en Provence

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *