household

Designerdestination: Feriehjem Palmier i St. Barts

Når indkvarteringerne på din tropiske destination er lige så fantastisk som hvad der er uden for døren – vi taler om en lys og luftig villa så smuk som en hvid sandstrand – det er nok nok For at få dig til at aldrig ønsker at forlade komforten i dit flugt hjem.

Villa Palmier i St. Barts mestrer kunsten at leve indendørs og udendørs. ”På feriehjem Palmier bremser tiden, og hav briser flyder kontinuerligt, selvom huset, og du har svært ved at forlade din aborre fra pooldækket og kigge ud på havet,” siger Kate og Matt Holstein, parret fra Aspen, Colorado, der ejer ejendommen. Se dig selv for at se, hvad de betyder.

En indendørs-udendørs indgangsport med en hvid dør og indlagt stentrin sætter tonen til hjemmets blæsende farvepalet. En høj håndflade svæver over det spalte tag og tjener som en markør af det frodige grønne omgivelser, der ligger ud over.

En simpelthen stylet drivtræbænk byder gæsterne velkommen. Bortset fra Beach Essentials hængt på subtile kroge, lader White Space øjnene hvile og blødgøre den sensoriske oplevelse.

En hvid linnedofa i stuen, der er krøllet lige så inviterer afslapning. Vævede halm poufs endnu mere den afslappede stemning, hvilket skaber det ideelle sted at have et glas rosé efter en lang dag på stranden.

Feriehuset åbner op til baghaven, med intet andet end hvide malede bjælker og en skifte fra hårdttræ til dækgulve, der signalerer skiftet fra indendørs til ud.

Elektronikken i rummet har en målrettet stille æstetik for ikke at distrahere fra det beroligende rum. En retro -radio fungerer som et stykke indretning, mens tv’et er indbygget i væggen og går praktisk talt ubemærket.

Køkkenet er lyst og luftigt med pæne åbne hylder, der erstatter overdel. De nederste skabe er panelet og malet en fantastisk fløde til subtil definition mod de hvide vægge og tæller.

Messingknapper gør ovnen til et tilbehør i sig selv snarere end bare et dedikeret apparat. En tikkende stribe -tehåndklæde tilføjer det mindste antydning af mønster.

I stedet for en formel spisestue ser et afslappet spiseplads på dækket ud på baghaven. Et stort kurv pendel spiller med skala.

Soveværelset er drømmende med hvide gardiner, der blødgør solens stråler og en vævet moderne stol fra midten af ​​århundrede til skulptur.

Redigerede genstande på et åbent tøjstativ og strandstrand tilbehør i hele hjemmefunktionen som vægkunst.

Selv hverdagslige utilitaristiske genstande er fantastiske i Vacation Home Palmier, ligesom messinggeometrisk toiletpapirindehaver i badeværelset. Et stort Hammam -håndklæde er både et badeværelse og strandtilbehør.

Baghaven har en spektakulær udsigt, der ser ud på den frodige bugt af Anse de Cayes, en af ​​øens surfingstrande.Det dejlige udendørs rum tjener som en anden stue, der kan prale af en stor pool med Ipé Wood Surround og Lush Greenery, der tilbyder skygge fra den karibiske sol.

Hvis du nogensinde er så tilbøjelig til at forlade ejendommen, er Anse de Cayes Beach kun en kort fem minutters gang fra huset.

Hvis du er interesseret i at bo på Vacation Home Palmier, kan du tjekke Villapalmier.com.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *